حمید سرهندی با اشاره به پرورش مرغ بیدون آنتیبیوتیک در این شهرستان، اظهار کرد: برای نخستین بار پرورش مرغ بدون آنتیبیوتیک در این شهرستان با موفقیت در حال انجام است.
وی، به مزیتهای فراوان پرورش مرغ بدون آنتیبیوتیک اشاره کرد و متذکر شد: پرورش مرغ بدون آنتیبیوتیک میتواند جایگزین مرغهای پرورشی فعلی شود.
این مسئول افزود: مرغ بدون آنتیبیوتیک از نظر سلامت و عاری از آنتیبیوتیک غذای سالم و ارگانیک است که میتواند در سبد مصرف مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تاکنون 20 هزار قطعه مرغ بدون آنتیبیوتیک در مدت سه دوره تولید شده است، گفت: بالغ بر 150 تن مرغ بدون آنتیبیوتیک در رودسر تولید شده است.
سرهندی خاطرنشان کرد: اکنون طرح پایش باقیماندههای دارویی در محصولات دامی نظیر گوشت مرغ توسط سازمان دامپزشکی در دستور کار قرار دارد.
وی از فعالیت بالغ بر 50 واحد پرورش صنعتی مجاز مرغ گوشتی خبر داد و خاطرنشان کرد: 2 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه در پنج دوره جوجهریزی در رودسر تولید میشود.