کد خبر: 609086
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۴
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان:
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه گفت: تاکنون 40 نفر از نخبگان و مخترعان کرمانشاهی برای شرکت در سومین جشنواره منطقه‌ای نوآوری و شکوفایی زاگرس ثبت‌نام کرده‌اند.
ناهید معمر
جوان آنلاین: رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه گفت: تاکنون 40 نفر از نخبگان و مخترعان کرمانشاهی برای شرکت در سومین جشنواره منطقه‌ای نوآوری و شکوفایی زاگرس ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار جوان از کرمانشاه، مریم اسلام‌پناه افزود: زمان برگزاری سومین جشنواره منطقه‌ای زاگرس 26 شهریور ماه در استان ایلام است و با توجه به مهلت باقی‌مانده جهت شرکت در این جشنواره تعداد ثبت‌نام افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به موفقیت کرمانشاه در ثبت اختراعات در جشنواره‌های غرب کشورادامه داد : در دو دوره گذشته این جشنواره، کرمانشاه میزبان پنج استان غرب کشور بود و در دومین جشنواره 40درصد از اختراعات نخبگان استان کرمانشاه مورد تایید قرار گرفت.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه در مورد دستاوردهای دوره‌های پیشین جشنواره گفت: با برگزاری جشنواره به اهداف خود که همانا استعدادیابی و هدایت و حمایت از نخبگان و نیز ایجاد شور علمی بین اقشار مختلف جامعه است نزدیک شده‌ایم.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف برگزاری جشنواره‌ تجاری‌سازی اختراعات ثبت شده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه بسیاری از ایده‌های ارائه شده در دو جشنواره گذشته به مرحله تجاری‌سازی نرسیده‌اند که برای رسیدن به مرحله تولید مستلزم همکاری و حمایت مسئولان صنایع هستیم.

اسلام‌پناه تعداد نخبگان استان کرمانشاه را بین صد تا صدوپنجاه نفر عنوان کرد و افزود: بسیاری از نخبگان کرمانشاهی در دانشگاه‌های معتبر کشور مشغول به تحصیل هستند وبه طور عمده با نام همان دانشگاه در جشنواره‌ها ثبت‌نام می‌کنند و رتبه می‌آورند.

وی خاطرنشان کرد: نفرات برتر کنکور در هر رشته، نفرات اول تا سوم المپیادهای دانشجویی علمی و مهارتی، نفرات برتر جشنواره‌های خوارزمی و شیخ بهایی، نفرات برتر مسابقات بین‌المللی قرآنی، دانش‌آموختگان برتر شامل افرادی که معدل کارشناسی بالاتر از شانزده و کارشناسی ارشد بالاتر از هفده دارند، پژوهشگرانی که فعالیت پژوهشی آن‌ها مورد تایید باشد و ورزشکارانی که شاخصه‌های کیفی را به‌دست آورند مطابق آیین‌نامه‌ها شناسایی و مورد حمایت و هدایت بنیاد ملی نخبگان قرار می‌گیرند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه افزود: رسانه‌ها در زمینه شناسایی نخبگان در شهرها و روستاها می‌توانند یاری‌گر بنیاد ملی نخبگان باشند تا بتوانیم با شناسایی و حمایت از استعدادها در زمینه نخبه پروری به نتایج مطلوب برسیم.

انتهای پیام/
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار