نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نماینده مجلس با اطلاع از مخالفت خود از موضوع مطروحه و یا صلاحیت وزرا، تنها برای احترام یا توجه به اخلاق اقدام به صدور رأی ممتنع میکند، افزود: خود نماینده میداند که رأی ممتنع و مخالف هیچ تفاوتی نداشته و رأی او به منزله رأی مخالف است، از این رو نمایندگان با علم به مخالفت با موضوع، اقدام به ارائه رأی ممتنع میکنند.
وی با اعلام اینکه من به شخصا موافق حذف آرای ممتنع در رأیگیریهای مجلس هستم، تصریح کرد: وجود آرای ممتنع در حوزه رأیگیری بی معنا است، چون در نهایت آرای ممتنع بهعنوان مخالف محسوب میشود.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس، ادامه داد: کمیسیون آییننامه داخلی مجلس امکان اصلاح مواد مربوط به نوع رای اعتماد به وزاری کابینه و رأیگیری مجلس را دارد، اما این موضوع بعد از تصویب در کمیسیون، نیازمند تأیید در صحن علنی مجلس است.
عضو کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس، با اشاره به بررسی کنونی طرح اصلاح ماده 204 آییننامه داخلی مجلس درباره نحوه بررسی رای اعتماد به وزاری کابینه در کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس، افزود: اعضای این کمیسیون یا نمایندگان میتوانند با ارائه پیشنهاد الحاقی در این طرح، زمینه حذف آرای ممتنع از بخش رأیگیریهای مجلس را فراهم کنند.
انتهای پیام/ک