کد خبر: 605230
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸
شهردار بندرعباس احداث فضاي ورزشي در محلات مختلف شهر بندرعباس را ضروري دانست و بر انجام اقدامات لازم تاکید کرد.

 

محمدجواد سلطان زاده با بیان اینکه افتتاح چند زمین چمن مصنوعی در دستورکار شهرداری بندرعباس قرار دارد گفت: تا کنون 25 زمین چمن مصنوعی در محلات شهر راه اندازی نموده ایم و هم اکنون نیز در تلاشیم که چند زمین دیگر را احداث نماییم.

وی با اشاره به احداث زمین های چمن مصنوعی افزود: احداث زمین های چمن مصنوعی فرصت مناسبی جهت پر کردن اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان می باشد و با احداث این زمین‌ها برای بسیاری از نوجوانان و جوانان بندرعباس امکانات ورزشی مناسب فراهم می‌شود.

سلطان زاده با بیان اینکه همه تلاش ما در راستای ارتقای کمی و کیفی خدمت‌رسانی به شهروندان و رفع مشکلات موجود می باشد که امیدواریم با تعامل مضاعف مسؤولان بیش از پیش محقق شود، گفت: ترويج ورزش و فعاليت‌هاي ورزشي در جامعه و جذب جوانان امري بسيار مهم و ضروري تلقی می شود.

وي با بيان اينكه ورزش از سالم‌ترين تفريحات نسل جوان است و توجه به اين مهم مي‌تواند سلامت و امنيت اجتماعي جامعه را به دنبال داشته باشد گفت: همواره انتظار داریم در راستای راه اندازی زمین های چمن مصنوعی با جذب جوانان، زمينه را براي ‌جذب حداكثري آنان در امور ورزشی مهيا سازیم.

شهردار بندرعباس خاطرنشان کرد: از آنجایی که ورزش در بندرعباس از پتانسيل‌ بالايي برخوردار است، تمام تلاش خود را براي پيشرفت و درخشش ورزش در بندرعباس به كار مي‌گيریم تا شاهد آن باشيم كه ورزش در جايگاه واقعي خود قرار گيرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار