کد خبر: 1293386
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
سخنگوی کرملین در نشست روز پنجشنبه خود سخنان ترامپ در مورد کریمه را کاملا همسو با نگرش رهبری مسکو خواند و گفت که روسیه به همکاری با آمریکا برای دستیابی به صلح ادامه می‌دهد.

جوان آنلاین: «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین گفت: اظهارات «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه اوکراین کریمه را سال‌ها پیش از دست داده، کاملاً با رویکرد رهبری در مسکو سازگار است. 

به گزارش ایسنا، ترامپ روز چهارشنبه از اظهارات «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین درباره به رسمیت نشناختن کریمه انتقاد کرد و اشاره کرد که این به مذاکرات صلح با روسیه آسیب می‌زند. 

پسکوف در پاسخ به این سوال که کرملین چگونه می‌تواند درباره اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه اوکراین کریمه را سال‌ها پیش از دست داده است، اظهار نظر کند، گفت: «این کاملاً با درک ما و با آنچه که برای مدت طولانی گفته‌ایم مطابقت دارد». 

سخنگوی کرملین تاکید کرد که مسکو به همکاری با آمریکا ادامه می‌دهد و هدفش ادامه تلاش‌ها برای دستیابی به صلح است. 

پسکوف گفت: روسیه به همکاری با طرف آمریکایی ادامه می‌دهد. ما بر ادامه تلاش‌ها برای دستیابی به صلح متمرکز هستیم. 

وی افزود که روسیه از تلاش‌های میانجیگری آمریکا در حل و فصل اوکراین قدردانی می‌کند. 

او تصریح کرد که نیرو‌های مسلح روسیه در حال حمله به اهداف نظامی و سایر اهداف مرتبط با نیرو‌های مسلح اوکراین در این کشور هستند و در مورد بحث در مورد استقرار نیرو‌های به اصطلاح نظامی در خاک اوکراین، بله، این برای ما کاملا غیرقابل قبول است. این یک خطر حیاتی برای کل امنیت اروپا و جهان است.

پسکوف در پاسخ به این سوال که آیا مذاکرات اساسی در مورد استفاده از تسلیحات گازی با روسیه و اروپا در حال انجام است یا خیر، گفت: "نه، در حال انجام نیست... این یک داستان تجاری است. یک فروشنده گاز وجود دارد، خریداران بالقوه گاز وجود دارد. اگر خریداران علاقه نشان دهند، اگر مسیر ترانزیتی کار کند، مطمئناً فروشنده آماده گفت‌و‌گو در مورد همه اینها خواهد بود. هیچ کس چیزی را انکار یا رد نمی‌کند.

سخنگوی کرملین درباره استفاده از تسلیحات هسته‌ای نیز گفت: همه چیز در مورد تسلیحات هسته‌ای در دکترین ما مشخص شده است. این دکترین، در دسترس است.

روسیه دکترین هسته‌ای خود را در نوامبر به روز کرد. بر اساس این دکترین تجاوز به روسیه توسط یک کشور غیرهسته‌ای با مشارکت یا حمایت یک کشور هسته‌ای به عنوان حمله مشترک آنها تلقی خواهد شد. اواخر همان ماه، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در یک سخنرانی تلویزیونی گفت که اوکراین موشک‌های ATACMS تهیه‌شده توسط ایالات متحده و سایه طوفان بریتانیا را به تأسیسات در مناطق کورسک و بریانسک شلیک کرده است. در پاسخ، روسیه در ۲۱ نوامبر با استفاده از جدیدترین موشک میان برد خود، اورشنیک، حمله‌ای را علیه تأسیسات صنایع دفاعی اوکراین، کارخانه یوژماش، در دنپروپتروفسک (دنیپرو) انجام داد.

سخنگوی کرملین در مورد افشای جزئیات ادعایی «طرح صلح» برای اوکراین اظهار نظر نکرد. 

روز چهارشنبه، واشنگتن پست گزارش داد که ایالات متحده از عدم تمایل کی‌یف به پذیرش امتیازات ارضی و ترجیح آن برای بحث در مورد آتش بس قبل از موضوعات دیگر خشمگین شده است. این روزنامه روز سه‌شنبه به نقل از افراد مطلع گزارش داد که ایالات متحده قرار است طی مذاکرات با نمایندگان اوکراین و اروپا در لندن، پیشنهاد به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه و مسدود کردن خطوط مقدم فعلی را به عنوان بخشی از توافق صلح ارائه دهد.

پسکوف به خبرنگاران گفت: ما نمی‌توانیم و نمی‌خواهیم درباره هرگونه درز اطلاعات مربوط به جزئیات طرح ادعایی اظهار نظر کنیم. تکرار می‌کنیم، کار ادامه دارد. ما فقط از طرف خود صحبت می‌کنیم. ما بر ادامه روند حل و فصل متمرکز هستیم و از خدمات میانجی‌گری طرف آمریکایی قدردانی می‌کنیم. 

این مقام افزود: در نظر گرفتن منافع روسیه پیش نیاز دستیابی به صلح در اوکراین است.

او در مورد نشست لندن نیز گفت: برنامه‌ها برای برگزاری نشستی در سطح بالاتر درباره اوکراین در لندن به دلیل مشکلاتی که در مورد همگرایی مواضع بین شرکت‌کنندگان وجود داشت، تغییر کرد. تا جایی که ما متوجه شدیم، رایزنی‌های کارشناسی در لندن انجام شد، زیرا مذاکراتی در آنجا انجام نشد، می‌بینیم که مشکلاتی در مورد همگرایی مواضع حامیان وجود دارد که منجر به تغییر برنامه‌ها برای برگزاری نشستی در سطح بالاتر سیاسی در لندن شد». 

این مقام افزود: مسکو تفاوت‌های خاصی را در روند مذاکرات درباره حل و فصل اوکراین بین ایالات متحده، اروپا و اوکراین می‌بیند. 

او همچنین درباره پیشن‌ها نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه برای جایگزینی دادگاه کیفری بین‌المللی گفت: روسیه با کشور‌های بریکس درباره ایجاد جایگزینی برای دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC) در چارچوب این انجمن گفت‌و‌گو خواهد کرد. 

پسکوف درباره پیشنهاد مدودف به خبرنگاران گفت: «من هنوز جزئیات این ابتکار را بررسی نکرده‌ام، اما البته کار شده است، و ما به گفت‌و‌گو [در مورد ایجاد جایگزینی برای ICC در چارچوب انجمن]با شرکای خود در کشور‌های بریکس ادامه خواهیم داد.» 

 روز چهارشنبه، آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که دیدار پوتین و «ویتکاف» نماینده ترامپ ممکن است روز جمعه برگزار شود. کاخ سفید بعداً سفر فرستاده ویژه آمریکا به روسیه را تایید کرد. پسکوف به خبرنگاران گفت: اگر و زمانی که تماس‌های جدیدی بین رئیس جمهور و ویتکاف وجود داشته باشد، به شما اطلاع خواهیم داد. ما چیزی را پنهان نمی‌کنیم. ما همه چیز به شما اطلاع خواهیم داد. هیچ جزئیاتی در مورد این سفر وجود ندارد، اما همه چیز خیلی سریع تغییر می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار