کد خبر: 1293061
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۹
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای اعلام کرد: من محتاطانه به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم.

جوان آنلاین: به نقل از الجزیره، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز سه شنبه در مصاحبه‌ای اعلام کرد: من محتاطانه به مذاکرات میان آمریکا و ایران در مورد برنامه هسته‌ای این کشور خوشبین هستم.

به گزارش مهر، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این خصوص ادامه داد: امیدوارم ایران بتواند در رابطه با برنامه هسته‌ای خود به جامعه بین‌المللی تضمین دهد. رژیم منع اشاعه هسته‌ای اکنون بیش از هر زمان دیگری در معرض تهدید است. مسئولیت بزرگی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای داریم.

رافائل گروسی، در سخنان خود اضافه کرد: فکر نمی‌کنم روسیه و چین با مذاکره با کره شمالی درباره برنامه هسته‌ای این کشور مخالف باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار