کد خبر: 1292990
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان از توانمندی جمهوری اسلامی ایران بی‌اطلاع هستند.

جوان آنلاین: سردار علی فدوی پیش از ظهر سه‌شنبه در آئین گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران در بوشهر اظهار کرد: سپاه در ابعاد مختلف دارای توانمندی‌های بالایی است که دشمن اطلاع کافی از این توان ندارد و در محاسبات آنها وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه دشمنان طی ۴۶ سال گذشته نتوانسته‌اند بر ایران اسلمی پیروز شوند خاطرنشان کرد: ایران اسلامی روز به‌روز قوی‌تر و مقتدرتر می‌شود و شاهد دستیابی به موفقیت‌های بیشتری هستیم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نقش مهم و تأثیرگذار استان بوشهر در عرصه‌های مختلف بیان کرد: رزمندگان استان بوشهر در عرصه‌های مختلف حضوری تأثیرگذار داشته‌اند که افتخار آنان در کارنامه انقلاب اسلامی ثبت است.

وی با اشاره به اینکه دشمن در عرصه‌های مختلف شکست‌های متعددی را داشته است افزود: ایران در برابر فشارهای دشمنان مقاومت کرده و خداوند ضمانت کرده است که اگر ملت ایران به تکالیف خود عمل کنند، دشمن هرگز نخواهد توانست پیروزی به دست آورد.

سردار فدوی با بیان اینکه ایران با اتکا به وعده الهی و عمل به تکالیف، استوار مانده است ادامه داد: برخی از مشکلات هم به خاطر کوتاهی در انجام تکالیف وجود دارد.

وی با اشاره به موفقیت نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس تأکید کرد: عملیات‌ها در خلیج‌فارس در مقابله به مثل در شرایطی آغاز شد که دشمن پس از شکست‌های متعدد در جبهه‌های زمینی، به دنبال ضربه زدن به انقلاب در خلیج فارس بود.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امروز نیز نیروی دریایی سپاه همان عزم و ایمان راسخ در دوران دفاع مقدس را دارد و این نیرو الگویی برای همه مسلمانان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار