کد خبر: 1292265
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
پیشکسوت فوتبال با تاکید بر این که پرسپولیس در بازی با سپاهان بسیار عملکرد ضعیفی داشت و جای دفاع کردن باقی نگذاشت گفت: کارتال بازیکنی را تعویض کرد که در نیمه اول یکی از بهترین‌ها بود.

جوان آنلاین: تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و هفتم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران و برای چهارمین بار در فصل جاری رو در روی سپاهان قرار گرفت و در روزی که سرخ‌ها از حضور هواداران آقایان خود محروم بودند با وجود استقبال خوب بانوان هوادار خود موفق نشدند از سپاهان امتیاز بگیرند و با دو گل زودهنگامی که دریافت کردند عملاً از کورس رقابت برای قهرمانی کنار کشیدند تا رقابت سپاهان و تراکتور را برای کسب عنوان قهرمانی در هفته‌های پایانی شاهد باشیم.

محمود کلهر پیشکسوت پرسپولیس در رابطه با عملکرد این تیم مقابل سپاهان اظهار داشت: بازی خیلی خوبی را شاهد بودیم، اما به نظر من پرسپولیس عملکرد بسیار ضعیفی داشت. تیم سپاهان دقیقاً پرسپولیس را به خوبی آنالیز کرده بود و از نقاط ضعف این تیم به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.

هافبک سابق سرخپوشان با اشاره به تدبیر درست کادر فنی سپاهان گفت: آن‌ها در همان دقایق ابتدایی به گل رسیدند و تا پایان ۹۰ دقیقه توانستند بازی را کنترل کنند. این اتفاق برای پرسپولیس فاجعه‌بار بود. من فکر می‌کنم دیگر شانسی برای قهرمانی وجود ندارد و امیدوارم پرسپولیس بتواند مقام دومی را کسب کند، هرچند این موضوع نیز بعید به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: مشکل اساسی تیم پرسپولیس، به نظر من، نداشتن شناخت کافی از بازیکنان و همچنین تغییرات پی‌درپی در کادر فنی است. متأسفانه این تیم از ثبات لازم چه از نظر مدیریتی و چه از نظر فنی برخوردار نبوده و همین موضوع باعث شده تا پرسپولیس در این فصل، دوران ناموفقی را پشت سر بگذارد. نه در لیگ قهرمانان آسیا، نه در جام حذفی و نه در لیگ برتر نتایج خوبی نگرفته است. به عقیده من، پرسپولیس باید از حالا به فکر پوست‌اندازی برای فصل آینده باشد و نفرات جدیدی را جذب کند تا در کنار بازیکنان جوان، تیمی رقابتی‌تر ساخته شود.

کلهر با اشاره به عملکرد جوانان پرسپولیس تصریح کرد: خوشبختانه کاری که آقای کارتال انجام داد، استفاده از بازیکنان جوانی مانند عنایت‌زاده بود که در بازی قبلی نیز به میدان رفته بود. فکر می‌کنم بهترین بازیکنان زمین، همین جوان‌ها بودند. مخصوصاً برای که تا زمانی که در زمین حضور داشت، فوق‌العاده ظاهر شد و به نظر من یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس در این دیدار بود.

این کارشناس فوتبال تاکید کرد: امیدوارم در بازی‌های باقی‌مانده، حداقل کاری که پرسپولیس می‌تواند انجام دهد، این باشد که خودش را از بحران خارج کند و دل هوادارانی را که در سرما و گرما تیم را همراهی می‌کنند، شاد کند. در غیر این صورت، با این شرایط فعلی، پرسپولیس نمی‌تواند جامی را به دست آورد.

وی در پایان درباره داوری این دیدار تصریح کرد: من نمی‌توانم نظر دقیقی درباره داوری بدهم، اما به نظر من داوران ایرانی جزو بهترین داوران دنیا هستند. با وجود تنش‌ها و مشکلاتی که در فوتبال ما وجود دارد، همین که داوران توانایی قضاوت دارند، جای تقدیر دارد. متأسفانه آن‌ها امنیت لازم را ندارند و این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد. اشتباهات داوری همیشه وجود دارد، حتی در جام جهانی یا در لیگ‌های معتبر دنیا. اما داوران آن کشورها از امنیت کافی برخوردار هستند که باعث حفظ تمرکزشان می‌شود. فکر می‌کنم در کشور ما نیز باید چنین شرایطی فراهم شود تا داوران با تمرکز بیشتر و اشتباهات کمتری قضاوت کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار