کد خبر: 1282445
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
لزوم تدوین برنامه اجرایی سازمان منطقه‌ای راپمی در سال جاری میلادی و ایجاد سند راهبردی مورد بررسی کشور‌های عضو در سفر معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌ها به کویت و حضور در سی‌وهشتمین نشست کمیته اجرایی راپمی مورد تاکید قرار گرفت.

جوان آنلاین: از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، احمدرضا لاهیجان‌زاده در اجلاس سی‌وهشتمین نشست کمیته اجرایی راپمی ECXCOME ۳۸ با حضور نمایندگان کشور‌های عضو در کویت برگزار شد، حضور یافت.

به گزارش ایرنا، در این اجلاس برنامه‌ها و دستاورد‌های گذشته اجلاس راپمی در سه سال گذشته، لزوم تدوین برنامه‌های اجرایی سال ۲۰۲۵ و ایجاد سند راهبردی سازمان منطقه‌ای راپمی مورد بررسی قرار گرفت و همچنین طبق رای گیری انجام شده، محمد داوود الاحمد به عنوان دبیر اجرایی این نشست انتخاب شد.

در ادامه طبق پیشنهادات ارائه شده، مقرر شد تاریخ بعدی نشست EXCOME ۳۹ در ماه نوامبر باشد و در ماه سپتامبر جلسه‌ای برای نهایی سازی برنامه‌های مالی و اجرایی راپمی برگزار شود.

بر اساس تصمیمات صورت گرفته، قرار شد جلسات مجازی با کشور‌های عضو سازمان منطقه‌ای راپمی در خصوص بررسی بیشتر این پیشنهادات تشکیل شود.

در ادامه سفر لاهیجان زاده به کویت، به همراه محمد داوود الاحمد دبیر اجرایی این نشست از آرشیو تاریخچه اسناد بیش از چهل سال گذشته نشست‌های راپمی و برنامه هوشمند در حال آماده سازی تمام مناطق مجموعه کشور‌های عضو سازمان منطقه‌ای راپمی در دریای عمان و قسمت‌هایی از خلیج فارس که قرار است از اطلاعات این برنامه استفاده‌های گوناگون صورت بگیرد بازدید شد.

در ادامه، به دعوت توتونچی سفیر ایران در کویت، لاهیجان زاده در ضیافت جشن میلاد فرخنده امام زمان (عج) حضور یافت و درباره جمع بندی جلسه کمیته اجرایی راپمی و همچنین سایر مسائل مربوط به محیط زیست در خلیج فارس گفت‌و‌گو کرد.

کنوانسیون کویت یا همان راپمی در زمینه حفظ محیط زیست خلیج‌فارس و دریای عمان فعالیت می‌کند و شورای راپمی که متشکل از وزرای محیط زیست کشور‌های عضو کنوانسیون کویت است بالاترین رده اجرایی تصمیم‌گیری راپمی است.

مسئولیت اجرای وظایف شورا در دوره زمانی مابین جلسات، به عهده کمیته اجرایی (Executive Committee) است که جلسات آن باید هر ساله برگزار شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار