کد خبر: 1278668
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۲
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان گفت: برای بازار شب عید نیز با تسهیل سازی واردات و تامین مواد اولیه تولید، کالا‌های مورد نیاز مردم برای ایام پایانی سال و ماه رمضان تامین خواهد شد.

جوان آنلاین: حسین فرهیدزاده رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در همایش در همایش بازرسی، نظارت و کنترل بازار اظهار داشت:سیاست ما آن است روند جریان تامین کالا‌ها در وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی روان می‌کنیم و شرایط لازم برای ورود کالا و مواد اولیه تولید را تامین کنیم و در کنار آن نظارت‌های هوشمندانه نیز انجام می‌شود.

به گزارش تسنیم، وی با اشاره به برگزاری جلسات تنظیم بازار به صورت مرتب افزود: زمانی که کالا به اندازه کافی در بازار نباشد منجر به گرانی و گران فروشی می‌شود و ما به این بعد نیز توجه داریم.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ادامه داد: برای بازار شب عید نیز با تسهیل سازی واردات و تامین مواد اولیه تولید، کالا‌های مورد نیاز مردم برای ایام پایانی سال و ماه رمضان تامین خواهد شد.

وی با بیان اینکه در بازرسی‌ها از بازار باید هماهنگی بیشتری ایجاد شود گفت: در بخش‌های تولیدی مربوط به حوزه وزارت جهاد کشاورزی، ابتدای بازرسی‌ها باید توسط این وزارتخانه انجام شود، اما هنوز به طور کامل دقیق نشده که لازم است این دقت صورت گیرد.

فرهیدزاده اظهار داشت: شرایط کنونی ما هم شرایط خاصی است و درگیر مسائل کلان کشور هستیم در این شرایط باید برای بدترین شرایط آماده باشیم.

وی تصریح کرد: سازمان حمایت بر تامین کالا تاکید زیادی دارد و این تاکید بر ذخایر استراتژیک بیشتر است، اگر کالا به اندازه کافی تامین نشود گرانی حاصل می‌شود و شیطنت هم به بازار وارد می‌شود و کار نظارت هم سنگین‌تر می‌شود؛ بنابراین تامین کالا اصل ماجراست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار