کد خبر: 1274259
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
نیروهای مسلح یمن موفق به سرنگون کردن پهپاد MQ9 آمریکا شد.

جوان آنلاین: آمریکا در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی به طور گسترده در حال جنایت در یمن است. واشنگتن که با تأمین بیش از ۱۸ میلیارد دلار تسلیحات برای کشتار فلسطینیان، در نسل کشی غزه شریک جرم است، امروز بار دیگر خاک یمن را هدف قرار داد. با این حال، نیروهای یمنی در برابر آمریکا و صهیونیست‌ها دست و پا بسته نیستند.

بر این اساس، منابع محلی اعلام کردند یک پهپاد پیشرفته آمریکایی مدل MQ9 توسط نیروهای مسلح یمن بر فراز حریم هوایی شمال این کشور رهگیری و ساقط شد.

این برای چندمین بار است که پهپادهای پیشرفته آمریکایی توسط نیروهای مسلح یمنی رهگیری و منهدم می‌شوند. پیش از این نیز منابع یمنی از ساقط کردن یک جنگنده اف ۱۸ نیروی دریایی آمریکا خبر داده بودند؛ موضوعی که آمریکا ساقط شدن آن را تأیید اما اعلام کرد این جنگنده درپی آتش اشتباهی نیروهای خودی سقوط کرده است.

برچسب ها: پهپاد ، یمن ، امریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار