کد خبر: 1261842
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۴
با توجه به رایزنی‌های هاشم اسکندری، نایب‌رئیس فدراسیون جهانی ورزش‌های بیلیاردی با فدراسیون جهانی (IBSF) و کشور‌های عضو، پس از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در خاورمیانه، ورزشکاران رژیم غاصب صهیونیستی به مدت دو سال از حضور در رقابت‌های جهانی بیلیارد، اسنوکر و هی‌بال محروم شدند.

جوان آنلاین: مسئله محرومیت ورزشکاران در مسابقات بین‌المللی تاکنون با رویکردی دوگانه دنبال شده و هیچ‌گاه نبوده است که ورزشکاران امریکا یا اسرائیل به خاطر جنایت‌های ارتش‌هایشان در غرب آسیا و اشغال کشور‌ها از المپیک یا مسابقات محروم شوند، اما اکنون برای نخستین بار ورزشکاران رژیم غاصب صهیونیستی به مدت دو سال از حضور در رقابت‌های جهانی بیلیارد، اسنوکر و هی‌بال محروم شده‌اند. 
با توجه به رایزنی‌های هاشم اسکندری، نایب‌رئیس فدراسیون جهانی ورزش‌های بیلیاردی با فدراسیون جهانی (IBSF) و کشور‌های عضو، پس از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در خاورمیانه، ورزشکاران رژیم غاصب صهیونیستی به مدت دو سال از حضور در رقابت‌های جهانی بیلیارد، اسنوکر و هی‌بال محروم شدند. براساس این گزارش مجمع سالانه و انتخاباتی فدراسیون جهانی بیلیارد و اسنوکر (IBSF) با حضور حداکثری اعضا برگزار شد که یکی از مهم‌ترین مصوبات آن محرومیت اسرائیل از فعالیت در رشته‌های بیلیاردی بود. 
در همین راستا با رایزنی‌های بین‌المللی هاشم اسکندری، نایب رئیس فدراسیون جهانی ورزش‌های بیلیاردی و رئیس پیشین فدراسیون کشورمان و هماهنگی با دیگر کشور‌های عضو مجمع، محرومیت ورزشکاران اسرائیلی از شرکت در مسابقات جهانی رشته‌های بیلیاردی در دستور کار قرار گرفت که با تصمیم‌گیری در این مجمع، تمامی ورزشکاران رژیم صهیونیستی به مدت دو سال از شرکت در تمام مسابقات بیلیارد، اسنوکر و هی‌بال تحت پوشش فدراسیون جهانی (IBSF)  محروم شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار