کد خبر: 1260297
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
در حقیقت، وقتی فردی اثری هنری خلق یا تماشا می‌کند، نه تنها با زیبایی ظاهری آن ارتباط برقرار کرده است، بلکه به درون خود هم نگاهی می‌اندازد، به همین دلیل است که برخی فیلسوفان، هنر را نوعی درمان می‌دانند، چراکه این فرایند می‌تواند فرصتی برای شناخت و خودآگاهی فراهم کند

 جوان آنلاین: کانال تلگرامی «هنر و فلسفه» نوشت: هنر و روان‌شناسی پیوندی عمیق دارند که ریشه‌های آن به فلسفه برمی‌گردد. از نگاه فلسفی، هنر وسیله‌ای است برای بیان احساسات و افکاری که شاید در قالب کلمات قابل بیان نباشند. روان‌شناسی نیز با جست‌وجو در ناخودآگاه انسان، به کشف انگیزه‌ها و ترس‌های پنهانی می‌پردازد.

این دو، هنر و روان، به نوعی آیینه یکدیگرند، هنر به عنوان بازتابی از دنیای درونی هنرمند و روان‌شناسی به عنوان ابزاری برای کشف و تحلیل این بازتاب. 

در حقیقت، وقتی فردی اثری هنری خلق یا تماشا می‌کند، نه تنها با زیبایی ظاهری آن ارتباط برقرار کرده است، بلکه به درون خود هم نگاهی می‌اندازد، به همین دلیل است که برخی فیلسوفان، هنر را نوعی درمان می‌دانند، چراکه این فرایند می‌تواند فرصتی برای شناخت و خودآگاهی فراهم کند.

هر اثر هنری، بیانی است از تجربه و حس انسانی و هنگامی که در تماشا یا خلق آن غوطه‌ور می‌شویم، به درک عمیق‌تری از خود می‌رسیم. به بیان دیگر، هنر به روان کمک می‌کند تا زخم‌هایش را بپذیرد و آن‌ها را به زیبایی تبدیل کند.

برچسب ها: فلسفه ، هنر ، روانشناسی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار