کد خبر: 1248268
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰
تل‌آویو پس از عملیات طوفان الاقصی به کوه یخی برخورد کرد که کم‌کم در مواجهه با آن ابعاد مختلف این کوه اعم از محور مقاومت و گرایش‌های سیاسی و اجتماعی منطقه و جهان علیه این رژیم پدیدار شد.

جوان آنلاین: رژیم صهیونیستی در هفت اکتبر ۲۰۲۳ با عملیات برق‌آسا و غافلگیرکننده حماس روبرو شد و همین امر تحولات چشمگیری را در سطح منطقه و جهان بوجود آورد و معادلات بین المللی جدیدی را پس از آن رقم زد.

به گزارش فارس، تا پیش از این اگرچه تل آویو چندین جنگ را با حماس و حزب الله لبنان انجام داده بود که جنگ‌های ۲۲ روزه و ۳۳ روزه از این جمله بودند که به قدرت گیری هر چه بیشتر حزب الله و حماس انجامید، اما تا به این میزان در کانون بحران قرار نگرفته بود؛ بلکه خود به هسته‌ای برای بحران‌سازی در منطقه تبدیل شده بود و از بیرون گود به چالش‌های خاورمیانه نگاه می‌کرد.

بهار عربی که در کشور‌های مختلف شکل گرفت تحولاتی را به طور دومینووار در کشور‌های تونس، مصر و لیبی و ... به وجود آورد، اما کشور‌های غربی سعی کردند این دومینو را به صورت مصنوعی و از جنس انقلاب رنگی به سمت سوریه با هدف بحران‌سازی هدایت کنند. موضوعی که قطعا به نفع تل‌آویو بود. پس از این عملیات ناموفق بود که بذر داعش توسط غرب و با همکاری رژیم صهیونیستی در منطقه کاشته شد.

معروف است که داعش هیچ عملیاتی بر ضد صهیونیست‌ها انجام نداده است و بسیاری از آموزش‌های نیرو‌های این شبکه تروریستی توسط موساد انجام شده است. «الکساندر پروخانوف» عضو شورای سیاست‌گذاری مشاوران پوتین در این خصوص بیان می‌کند: «داعش ساخته و پرداخته سیاست‌های امریکا در منطقه است و سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی، موساد، وظیفه آموزش اطلاعاتی اعضای ارشد داعش را به عهده گرفته است.»

اسرائیل به عنوان یک پروژه استعماری از سوی غرب برای حضور و تسلط آمریکا و اروپا در خاورمیانه در فلسطین به اجرا گذارده شده و به همین جهت مورد حمایت گسترده غرب قرار دارد. همین انتقال مصنوعی و ملت‌سازی جعلی باعث شده که رژیم صهیونیستی نتواند مشروعیت خود را در خاورمیانه اخذ کند؛ هر چند تثبیت حضور آمریکا در منطقه به بهای کشتار هزاران نفر در فلسطین اشغالی از گذشته تا به امروز صورت گرفته است.

عملیات طوفان الاقصی این معادلات را به نفع کشور‌های خاورمیانه در بحرانی کردن کانون بحران‌ساز تغییر داد. اسرائیل هدف خود را بعد از شروع جنگ علیه مردم غزه نابودسازی حماس قرار داد؛ هدفی که نه تنها به آن دست نیافته است بلکه بسیاری از سران نظامی این رژیم اعتراف می‌کنند که به هیچ وجه این پروژه قابل اجرا و برآورده شدنی نیست.

حماس یک جنبش ریشه‌ای و حالا تاریخ‌دار است که به یک باور سفت و سخت مردمی و منطقه‌ای به نام مقاومت گره و پیوند خورده است. از این جهت چه از لحاظ نظامی و چه از لحاظ تفکر بنیادین نابودشدنی نیست.

رژیم صهیونیستی در حمله به غزه به یک کوه یخ برخورد کرد که اگرچه در ابتدا تکه کوچکی از آن پیدا بود، اما بعد‌ها مشخص شد که این کوه بسیار بزرگ و حجیم است. در همین راستا جنگ علیه غزه با روبرو شدن با حزب الله لبنان که حالا با حملات موشکی به مواضع حساس این رژیم ضربه می‌زند وارد فاز دیگری شد.

عملیات اخیر حزب الله که عمق راهبردی و مراکز حساس صهیونیست‌ها را مورد حمله قرار داد میزان و شدت ضربه پذیری آنان را با وجود حمایت بی‌چون و چرای غرب را نشان داد.

یمن نیز در حوزه دریایی به کشتی‌های صهیونیستی حمله کرده و آنان را نابود می‌کند و ضربات اقتصادی و راهبردی شدیدی را به این رژیم تا به اینجا وارد کرده است.

این رژیم در مواجه با ایران نیز ضربات سختی خورده است. عملیات وعده صادق و موشک باران مواضع حساس این رژیم یکی از عملیات‌های هوشمند و کنترل شده بود که سبب شد بسیاری از کشور‌های غربی و برخی از کشور‌های منطقه برای دفاع از این رژیم دست به کار شوند؛ موضوعی که همواره شدنی نیست و این کشور‌ها نمی‌توانند در هر صورتی سپر بلای صهیونیست‌ها باشند.

حالا موضوع انتقام ایران بر سر این رژیم سایه افکنده و همین تهدید نیز بحرانی جدید را برای اسرائیل بوجود آورده است. محور مقاومت در کشور‌های عراق و سوریه و ... نیز عملیات‌هایی علیه این رژیم انجام داده و اسرائیل در معرض حملات مدام و مستدام این محور قرار دارد.

در بعد افکارعمومی نیز این کوه یخ ابعاد جدیدی پیدا کرده تا جایی که در اغلب کشور‌های اروپایی موضوع فلسطین و مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی به بخش محوری و اعتقادی دانشجویان و قشر جوان این کشور‌ها تبدیل شده است تا جایی که در المپیک پارس نیز این اعتراضات با حضور ورزشکاران صهیونیستی دیده و شنیده می‌شد.

شبکه‌های اجتماعی با انتشار ابعاد جنایات مختلف صهیونیست‌ها با وجود حمایت حاکمان کشور‌های غربی توانسته‌اند نقشی تاثیرگذار در افکارعمومی جهان ایفا کنند.

اقدام آفریقای جنوبی در شکایت از پروپاگاندای صهیونیست‌ها و کشتار مردم بی‌گناه غزه نیز در بعد حقوقی این رژیم را در محاکم حقوق بشری رسوا کرد.

با این روند عرصه هر روز به صهیونیست‌ها تنگ‌تر می‌شود. اگر غرب چتر حمایتی خود را از این رژیم برداشته بود این رژیم به شدت در معرض نابودی قرار می‌گرفت.

اما روز به روز با وجود جنایات صهیونیست‌ها که بیش از ۴۰ هزار نفر از مردم غزه اعم از کودک و زن و پیر و جوان را به خاک و خون کشیده هر روز اعتراضات نسبت به رژیم صهیونیستی افزایش می‌یابد و اطناب این موارد در کشور‌های مختلف خصوصا کشور‌های غربی که جنبش‌های نوظهور و مختلفی را تجربه می‌کنند، می‌تواند جنبش فکری و عقیدتی ریشه‌دار و محکمی را علیه امپریالیسم غرب بوجود بیاورد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار