کد خبر: 1218819
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
سخنگوی سرایا القدس: آیا زمان آن فرا نرسیده که اعراب از لبنان، یمن و عراق الگو گرفته و سلاح‌های خود را به حرکت درآورند؟!
جوان آنلاین: احتمال رسیدن به یک توافق آتش‌بس قبل از ماه رمضان، به رغم همه خوش‌بینی‌ها رو به کم شدن است. حماس هشدار داده که رژیم صهیونیستی فقط تا اولین روز ماه مبارک رمضان برای قبول توافق آتش‌بس وقت دارد؛ سناریویی که اگر اتفاق نیفتد، به دعوت مقاومت فلسطینی طوفان رمضان به راه خواهد افتاد. 
 
هیئتی از حماس دیروز برای گفتگو در مورد آتش‌بس در غزه وارد قاهره شد ولی مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کردند که قصد ندارند هیئتی برای شرکت در مذاکرات آتش‌بس اعزام کنند. این تصمیم بعد از مخالفت مقاومت فلسطینی با انتشار فهرستی از اسیران اسرائیلی زنده و همچنین اعلام نظر نکردن مقاومت درباره اسیران فلسطینی گرفته شده است. حماس گفته که اگر اسرائیل با خواسته‌های مقاومت موافقت کند، امکان توافق ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت وجود دارد ولی همزمان هشدار داده که رژیم صهیونیستی فقط تا اولین روز ماه رمضان برای قبول توافق آتش‌بس وقت دارد. تلاش‌ها برای دستیابی به یک آتش‌بس شش هفته‌ای که قبل از ماه رمضان درباره آن توافق خواهد شد، از چند هفته قبل شروع شده، ولی طی سه، چهار روز اخیر، با دو پیش‌شرط جدیدی که تل‌آویو برای آن گذاشت، افق آن کم‌رنگ‌تر شد. هرچند عصر دیروز برخی منابع در خبر‌هایی متفاوت، احتمال توافق آتش‌بس ظرف یکی دو روز آتی را دور از دسترس ندانستند. 
«ابوحمزه» سخنگوی سرایا القدس وابسته به جهاد اسلامی فلسطین، شنبه شب در یک سخنرانی که به نظر می‌رسد واکنشی غیرمستقیم به کارشکنی اسرائیلی‌ها در مذاکرات آتش‌بس است، جهان اسلام را به «طوفان رمضان» دعوت کرد. این دعوت، در واقع دعوت جهان اسلام و گروه‌های جهادی به فعال‌سازی انواع تحریم‌ها، قطع همه امکانات به روی اشغالگران، برگزاری اعتصاب‌ها در میادین و عرصه‌های عمومی و برگزاری راهپیمایی‌ها در همه پایتخت‌ها و شهر‌ها است، ولی تشدید گزینه‌های نظامی مقاومت در سایه مخالفت طرف اسرائیلی با آتش‌بس را هم از روی میز خارج نمی‌کند. ابوحمزه، سخنگوی گردان‌های قدس در پیام خود خطاب به حکام عرب گفته است: «آیا زمان آن فرانرسیده است که با الگو گرفتن از مردم شریف لبنان، یمن و عراق سلاح‌های خود را برای دفاع از مردم غزه به حرکت درآورید و لباس بردگی امریکا -شیطان بزرگ- را از تن درآورید و در مسیر شرافتمندان حرکت کنید؟ وقت آن است که همانطور که با نماز و روزه به درگاه خدا روی می‌آورید، با سلاح به کمک فلسطین بشتابید.»
 او گفته است: «ما برای آزادی اسرای فلسطینی و رسیدن به منافع ملت خود به جنگ علنی با دشمن صهیونیستی رفته‌ایم. به مردم فلسطین که تاکنون تحمل مثال‌زدنی از خود نشان داده و مانند کوه استوار بوده‌اند، می‌گوییم که با شما در تحمل این درد و رنج و پایداری شریک هستیم. تا زمانی که رژیم اشغالگر از غزه و تمام فلسطین ریشه‌کن نشده است، از مقاومت دست نخواهیم کشید.» سخنگوی سرایاالقدس از ملت‌های عربی و اسلامی خواست روز اول ماه مبارک رمضان را روز جهانی حمایت از غزه اعلام و ماه رمضان را به ماه رعب و وحشت برای رژیم اشغالگر تبدیل کنند: «به مردم فلسطین در کرانه باختری و بیت‌المقدس اشغالی هم می‌گوییم برای حمله به دشمن، با تمام توان در حالت آماده‌باش قرار داشته باشید. مقاومت تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، ادامه خواهد داشت و هر اندازه که این نبرد طول بکشد، ما قادر به مدیریت آن هستیم.»
 بعد از این بیانیه ابوحمزه، گروه‌های مقاومت فلسطین نیز با صدور بیانیه‌ای مشترک حمایت کامل خود را از اعتراضات بین‌المللی تحت عنوان طوفان جهانی در طول ماه مبارک رمضان ضد رژیم صهیونیستی اعلام کردند. این گروه‌ها در بیانیه خود بر حق ملت فلسطین در رسیدن به آزادی و تعیین سرنوشت و بازگشت به اراضی و سرزمین خود و برپایی دولت مستقل به پایتختی قدس شریف تأکید کردند. 
 
 هشدار سرویس‌های امنیتی 
«هانی الدالی» کارشناس مسائل مقاومت فلسطین در گفتگو با شبکه خبری المیادین گفته که نشانه‌های بسیاری وجود دارد که ماه رمضان تهدید و خطری جدی از سوی کرانه باختری و اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ اولاً و به ویژه برای رژیم صهیونیستی و ثانیاً برای امریکا و منافعش در منطقه ایجاد خواهد کرد، همچنین نشانه‌هایی دال بر تحرک ملت‌های غربی علیه آن و علیه کشور‌هایی که در این جنگ شرکت دارند، وجود دارد. روزنامه اسرائیلی جروزالم‌پست در گزارشی به قلم ست فرامنزمن، ضمن تحلیل محتوای فراخوان ابوحمزه، پیش بینی کرده که عملیات‌های نظامی مقاومت در طول ماه رمضان، افزایش یابد: «اصطلاحات مورد استفاده سرایاالقدس در آستانه ماه رمضان بخشی از اصطلاحاتی است که ایران در سال‌های گذشته برای توصیف استراتژی خود علیه اسرائیل به کار برده است. این شامل ارجاع به «وحدت میدان‌های جنگ» است که اصطلاحی برای «وحدت میدان‌ها» یا «وحدت جبهه‌ها» است.» در حالی که برخی چهره‌های سرشناس کابینه نتانیاهو از جمله ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی طرح‌های برای محدود کردن فلسطینیان در قدس در ماه رمضان ارائه کرده‌اند، رئیس شین‌بث (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) در ماه فوریه ۲۰۲۴ به کابینه هشدار داده بود که اعمال محدودیت‌های بر نمازگزاران مسلمان در ماه رمضان می‌تواند باعث گسترش جنگ بین اسرائیل و حماس در غزه شود و رنگ و بویی از درگیری مذهبی به خود بگیرد. بر اساس گزارش تایمز اسرائیل، رونن بار، مدیر شین‌بت هشدار داده که اعمال محدودیت‌ها بر اسرائیلی‌های عرب، واکنش خشمگینانه‌ای برانگیخته و به نفع حماس خواهد بود. 
 
 تحلیل قدرت ارتش اسرائیل
منابعی در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به سایت واللا گفته‌اند ارتش اسرائیل در خطر است و وقتش را در غزه تلف می‌کند. این منابع می‌گویند: هشدار‌هایی در وزارت جنگ درباره وضعیت ارتش و ناتوانی آن برای انجام عملیات سریع و فشرده و مأموریت‌های عملیاتی مثل مشخص کردن پایگاه‌ها و مقر‌های افراد مسلح و سازمان‌ها در زیرزمین و انهدام و پاکسازی وجود دارد و در نتیجه این مسئله، دشمن می‌تواند به نیرو‌ها نزدیک شده و با راکت یا بمب آن‌ها را هدف قرار دهد. همزمان، «اسحاق بریک» ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گفته که طرح و برنامه جنگی این رژیم «یک رسوایی بی‌سابقه» است. او با اشاره به کشته و زخمی شدن ۱۷ نظامی اسرائیلی در روز شنبه در خان‌یونس گفت: «ارتش در نظم عملیاتی دچار فروپاشی کامل شده است و اگر به همین منوال ادامه پیدا کند، موفق به شکست حماس نخواهیم شد.» «عیران عتسیون»، معاون سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز در گفتگو با شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در این باره گفت: «تصادفی نیست که دولت مشکل حماس در نوار غزه را پس از پنج ماه جنگ حل نکرده است و در ابتدا انتظارات غیرواقع‌بینانه‌ای برای نبرد در غزه ایجاد کرد و اکنون درباره جبهه شمال این کار را ادامه می‌دهد.» عتسیون می‌گوید: «حتی اگر یک سال به همین منوال جنگ ادامه پیدا کند، در خوش‌بینانه‌ترین حالت نیز تغییری ایجاد نمی‌شود و کابینه هم این را می‌داند.»
برچسب ها: آتش بس ، ماه رمضان ، فلسطین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار