کد خبر: 1210013
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: رخداد بهمن و کاهش محسوس دما در ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی البرز تا انتهای هفته پیش بینی می‌شود.

جوان آنلاین: مهدی مهرور از قرار گرفتن استان البرز به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات آن در وضعیت هشدار سطح نارنجی خبر داد و گفت: تحلیل آخرین الگو‌های پیش یابی حاکی از تداوم فعالیت سامانه بارشی تا صبح دوشنبه در منطقه البرز مرکزی است که با توجه به حجم برف انباشته شده در ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی، رخداد بهمن و کاهش محسوس دما تا انتهای هفته پیش بینی می‌شود.

به گزارش مهر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز اثر مخاطره این سامانه را سقوط بهمن و ریزش سنگ، لغزندگی جاده‌ها و معابر کوهستانی عنوان و بیان کرد: مسافران از تردد در جاده‌های کوهستانی به دلیل خطر سقوط بهمن و ریزش سنگ پرهیز و کوهنوردان با توجه به فعالیت سامانه بارشی از هرگونه صعود به ارتفاعات و قله‌های البرز مرکزی جدا خودداری کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار