کد خبر: 1191760
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۰
برخی از زن‌ها مادر شدن را امری مثبت و ارزشمند نمی‌دانند، اما برای برآورده کردن انتظار و خواست شوهر یا خانواده‌شان، به این نقش تن می‌دهند و از آنجا که بدون میل و رغبت شخصی در این نقش قرار گرفته‌اند، احساس گناه می‌کنند و مضطرب و نگران می‌شوند. همچنین ممکن است از اینکه مجبورند برخلاف میل باطنی، طبق خواست اجتماع و انتظاری که دیگران از آنان به عنوان یک زن دارند، نقشی را قبول کنند که تمایلی به پذیرفتن آن ندارند، احساس خشم کنند.

این‌گونه مادر‌ها پذیرفتن نقش مادری را یک امر اجباری می‌دانند که جامعه، فرهنگ و به طور کلی زنانگی‌شان به آنان تحمیل کرده و آن را مرحله اجتناب‌ناپذیری از چرخه زندگی‌شان می‌بینند، در نتیجه مادر شدن برای‌شان امری اضطراب‌زا و نگران‌کننده خواهد بود که مقاومتی دائمی را در درون‌شان ایجاد می‌کند و آنان را وامی‌دارد از آن اجتناب کنند. طبیعتاً چنین مادرانی نمی‌توانند تعریف درستی از مادر خوب ارائه کنند یا حداقل نمی‌توانند آن نقش را خوب اجرا کنند. عبدالحسین رفعتیان در کتاب «آیا مادر خوبی هستم؟» به پرسش‌هایی پیرامون مادر بودن پاسخ و اطلاعات جالبی در اختیارتان قرار می‌دهد که به کمک آن می‌توانید فرزندی سالم‌تر پرورش دهید.
این کتاب به بلوغ عاطفی مادران و ابزار‌های رسیدن به چنین بلوغی می‌پردازد. این مسئله بسیار مهم است چراکه شرایط روانی مادر تأثیر مستقیمی در پرورش فرزندان دارد. نکاتی که عبدالحسین رفعتیان در این کتاب صوتی مطرح می‌کند به مادران کمک می‌کند عقاید اشتباه عامی پیشینیان را کنار بگذارند و با روش‌هایی مفید و مؤثر، فرزندان سالم‌تری تربیت کنند تا نسل آینده، جامعه‌ای پربارتر و بهتر را تشکیل دهند. این کتاب صوتی گفت‌وگومحور، دربردارنده مجموعه‌ای از مسائلی است که علی طاهری به عنوان ویراستار کتاب از دکتر عبدالحسین رفعتیان در خصوص «مادری کردن» می‌پرسد. هر بخش از این گفتگو، موضوع متفاوتی دارد که برای شما مشخص شده است. اگر به تازگی مادر شده‌اید یا چنین قصدی دارید این کتاب می‌تواند به شما کمک کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار