کد خبر: 1125682
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
نشست ساپینتو با فتح الله زاده
سرمربی تیم فوتبال استقلال فهرستی از بازیکنان مد نظرش برای نیم فصل و آن‌هایی که به کار آبی پوشان نمی‌آیند را در اختیار مدیرعامل این باشگاه قرار خواهد داد.

سرویس ورزشی جوان آنلاین: تیم فوتبال استقلال هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر را با پیروزی پشت سرگذاشت تا به صدر جدول برسد و تنها به خاطر یک گل اختلاف با پرسپولیس در رده دوم قرار بگیرد.

با این حال سرمربی آبی پوشان از عملکرد چند بازیکنان در تمرینات راضی نیست و قصد دارد در نشستی با مدیرعامل باشگاه اسامی این بازیکنان را در اختیار او قرار دهد تا تکلیف شان مشخص شود.

از سوی دیگر ساپینتو که در ابتدای فصل نتوانسته بود بازیکنان مد نظرش را جذب کند و تیمی آماده را به او تحویل دادند، قصد دارد برای رفع نقاط ضعف تیمش در نیم فصل دوم، چند بازیکن جدید را به باشگاه پیشنهاد کند تا مقدمات جذب شان فراهم شود.

البته به نظر می‌رسد که ساپینتو قصد دارد دو بازیکن باکیفیت خارجی را به جمع تیمش اضافه کند، اما باید دید شرایط مالی و ارزی باشگاه استقلال این همراهی را با سرمربی آبی پوشان خواهد داشت یا او مجبور است با همین شرایط به کارش ادامه دهد.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار