کد خبر: 1002036
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۳
شهردار سنندج گفت: در راستای کاهش و روانسازی ترافیک در هسته مرکزی سطح شهر و طبق توافق صورت گرفته با اداره کل اوقاف و آموزش و پرورش استان کردستان بخشی از محوطه آموزش و پرورش ناحیه یک و دبیرستان تیزهوشان در خیابان مولوی تخریب و عملیات تعریض خیابان‌های مولوی، فلسطین، پاسداران و احداث پارک سوار آغاز شد.

حشمت‌اله صیدی در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در سنندج، اظهار کرد: بواسطه عرض کم خیابان‌های منتهی به میدان آزادی و همچنین توقف تاکسی‌ها برای سوار و پیاده کردن مسافر همواره شاهد ترافیک در  هسته مرکزی سطح شهر هستیم.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های این شهرداری در راستای کاهش روانسازی ترافیک عملیات تعریض خیابان‌های اصلی است.

وی گفت: در راستای کاهش و روانسازی ترافیک در هسته مرکزی سطح شهر اوایل هفته جاری بازدیدی از خیابان‌های منتهی به میدان آزادی بهمراه استاندار کردستان انجام شد که دستور و پیگیری لازم در خصوص تعریض برخی از این خیابان‌ها صورت گرفت.

صیدی افزود: با مسولان آموزش و پرورش و همچنین اداره کل اوقاف توافق لازم برای تخریب دیوار آموزش و پرورش ناحیه یک و همچنین بخشی از دیوار دبیرستان تیزهوشان در خیان مولوی صورت گرفت.

وی اعلام کرد: شب گذشته عملیات تعریض خیابان‌های مولوی، فلسطین، پاسداران و احداث پارک سوار تاکسی در زمینی به متراژ 2 هزار و 100 مترمربع آغاز شد.

شهردار سنندج عنوان کرد: تعریض این خیابان‌ها متغییر بوده و در کنار عملیات تعریض پارک‌سوار اختصاصی تاکسی هم احداث خواهد شد.

وی گفت: سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری بهمراه شهرداری منطقه دو و سازمان سیما و منظر این شهرداری بصورت شبانه‌روزی در راستای اجرای این طرح  اقدام خواهند کرد تا در کمترین زمان ممکن این طرح را به سرانجام برسانند.

وی از حمایت‌ها و پیگیرهای استاندار و معاونین وی و همچنین تعامل و همکاری مسولان آموزش و پرورش و اداره کل اوقاف و امور خیریه در راستای اجرای این طرح تاثیرگذار در کاهش و روانسازی ترافیک در سطح شهر تقدیر کرد.

انتهای پیام/82/2330

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها