کد خبر: 985297
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۰
دبیر مسابقه کارتون و کاریکاتور «ترامپیسم» با اعلام زمان برپایی نمایشگاه این دوره در ابتدای هفته آینده، این مسابقه را سیلی سخت هنرمندان به امریکا در حوزه جنگ نرم دانست.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: نشست خبری دومین مسابقه بین‌المللی کارتون و کاریکاتور «ترامپیسم» دیروز با حضور علی‌اصغر جعفری رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و سیدمسعود شجاعی دبیر این مسابقه در باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار شد. جعفری در ابتدای مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت سردار سلیمانی گفت: با روی کار آمدن ترامپ، نوع رفتار و تصمیم‌گیری‌هایش نشان داد که جهان با یک پدیده نامتعادل و انسان شرور مواجه شده است. بعد از سخنان رهبر معظم انقلاب درباره ترامپ مبنی بر نشان‌دادن چهره واقعی امریکا، تصمیم گرفتیم مسابقه کارتون و کاریکاتوری با محوریت این شخصیت منفور که رفتار‌های نژادپرستانه و غیرانسانی دارد، راه‌اندازی کنیم. رئیس مسابقه ترامپیسم گفت: همزمان با دوره دوم مسابقه، خشم جهانی نسبت به ترامپ بیشتر شد و اکنون که در آستانه برگزاری مراسم اختتامیه هستیم، وحشیانه‌ترین اقدام او علیه ملت ایران را شاهد هستیم که همانا ترور سردار سلیمانی بود؛ سرداری که موجب امنیت و آرامش در دنیا بود. وی بیان کرد: دور نخست مسابقه «ترامپیسم» در سال ۹۶ با حضور هزارو۶۱۴ اثر از ۵۵۰هنرمند از ۷۵کشور برگزار و کتاب منتخب آثار هم چاپ شد. در این دوره با توجه به رو شدن شخصیت ترامپ، شاهد حضور بیشتر هنرمندان بودیم و از ۷۹کشور جهان (هزارو ۸۶۴ اثر از ۶۲۵ هنرمند) اثر دریافت کردیم. در ادامه، شجاعی‌طباطبایی دبیر مسابقه ترامپیسم با اشاره به شهادت سردار سلیمانی، این مسابقه را سلاحی نرم برای انتقام‌گیری خون سردار دل‌ها دانست و گفت: ان‌شاءالله با برپایی نمایشگاه «ترامپیسم»، سیلی سخت به امریکا را در حوزه جنگ نرم شاهد خواهیم بود. وی با اشاره به حضور ۱۹۸ هنرمند ایرانی در دومین مسابقه «ترامپیسم» افزود: به دلیل پرتعداد بودن هنرمندان ایرانی، ۱۰جایزه ویژه یک‌میلیون تومانی به همراه مدال جشنواره، به برگزیدگان داخلی مسابقه اهدا می‌شود.

شجاعی‌طباطبایی گفت: هنرمندانی از امریکای لاتین، اروپا و منطقه خاورمیانه و خاور دور در مسابقه «ترامپیسم» شرکت کرده‌اند و بعد از ایران، بیشترین آثار را هنرمندان آرژانتین، کلمبیا، مکزیک، بلژیک، اسپانیا، هلند، فرانسه، اوکراین، یمن، عراق، اردن و سوریه داشتند. دبیر جشنواره ترامپیسم درباره زمان و مکان مراسم گفت: نمایشگاه آثار برگزیده، روز شنبه ۲۱دی ماه در سالن خلیج فارس موزه انقلاب و دفاع مقدس افتتاح می‌شود و پس از آن در شهر‌های مختلف برپا خواهد شد. همچنین منتخبی از آثار در سایت ایران کارتون بارگذاری شده و تاکنون بیش از نیم‌میلیون بازدید داشته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار