کد خبر: 1292298
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹
کیانوش عیاری قرار است بخش‌هایی از تازه‌ترین اثر سینمایی خود را در مسجدسلیمان فیلمبرداری کند.

جوان آنلاین: خر لنگ به کارگردانی کیانوش عیاری و تهیه کنندگی مشترک مهرداد غفارزاده و کیانوش عیاری هم اکنون در مرحله تحقیق و نگارش قرار دارد و عیاری همزمان با تحقیق و نگارش فیلمنامه برای انتخاب لوکیشن‌های بخش‌هایی از فیلم به مسجد سلیمان سفر کرده است.

در این سفر که با همکاری شرکت ملی نفت ایران انجام شد مهرداد غفارزاده و یک گروه چهار نفره  از گروه تولید و کارگردانی عیاری را همراهی کرده  است.

خر لنگ درباره وقایع و رویداد‌های مربوط به دوره تاریخیِ محمدعلی شاه و مظفرالدین شاه قاجار و زمانی که اولین چاه نفت خاورمیانه در مسجد سلیمان فوران کرد است که با همکاری بنیاد سینمایی فارابی و دیگر نهاد‌ها ساخته خواهد شد.

بیشتر بازیگران این فیلم متعلق به مسجدسلیمان و حوالی آن یعنی قوم بختیاری هستند و تقریباً تمامی سکانس‌های آن در خوزستان و تعداد محدودی سکانس نیز در تهران فیلم برداری خواهد شد.

بازیگران و سایر عوامل و بازیگران فیلم به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

عیاری ساخت فیلم‌هایی همچون: آبادانی ها، بیدارشو آرزو، تنوره دیو، بودن یا نبودن، شاخ گاو، روز با شکوه، آنسوی آتش، شبح کژدم، تازه نفس ها، خانه پدری، ویلای ساحلی و. را در کارنامه هنری خود دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار