کد خبر: 778957
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱
آيا تيم ملي راهي روسيه مي‌شود؟
يك كارشناس فوتبال معتقد است:‌ ايران در گروه خوبي قرار دارد اما بازي‌هاي ساده‌اي در پيش ندارد. فدراسیون فوتبال بايد از تیم ملی حمايت كند و امیدواريم تيم ملي كشورمان مثل گذشته از گروه خود صعود کند و در جام جهانی شاهد موفقيت آن باشیم.
ارزيابي «محصص» از رقباي ايران در مقدماتي جام‌جهانيجوان‌آنلاين: مرتضي محصص، رئیس کمیته توسعه و فنی فوتبال  با اشاره به هم‌گروه‌هاي تيم ايران براي مسابقات انتخابي جام‌جهاني 2018 روسيه گفت: قطر، چين،‌ ازبكستان، كره جنوبي و سوريه هم‌گروه‌هاي تيم ما هستند و از ميان اين تيم‌ها به طور قطع تيم كره سازمان‌دهي بهتر و تجربه بيشتري دارد. كره تا به حال 9 بار در جام‌جهاني شركت كرده و بدون ترديد از قوي‌ترين حريف‌هاي ماست.
 
محصص ادامه داد: كره بازيكنان شاخصي دارد كه در اروپا بازي مي‌كنند و از سوي ديگر آقاي اشتیلیکه  سرمربي آلماني تيم تجربه بسيار خوبي دارد. كره حريف سرسختي است. كي‌ليگ كره يكي از ليگ‌هاي خوب آسياست و ما هر ساله شاهد هستيم بازيكنان كره جنوبي بيشتري  به اروپا مي‌روند و در حال حاضر در حوزه خليج فارس هم چندين بازيكن دارند. تيم كره جنوبي در گذشته فقط به ژاپن بازيكن صادر مي‌كرد و در حال حاضر به همه جاي دنيا.
 
وي در خصوص تيم ازبكستان اظهار داشت: ازبكستان به دليل مجاورت با ايران آشنايي خوبي با كشور ما دارد و بازيكنان اين تيم قدرت بدني خوبي دارند و ليگ قوي در ازبكستان نيست اما بازيكنان بسيار خوبي دارد. در بازي‌هاي زير 20 سال فيفا كه در نيوزلند بود تيم ازبكستان به دور دوم صعود كرد و اين نشان مي‌دهد كه در رده جوانان زحمت كشيده شده و برنامه داشتند و ثمره آن را مي‌توانند در اين بازي‌ها ببينند. روي هم رفته تيم ازبكستان با وجود اينكه دو بازي سخت مقابل آنها داشتيم مي‌تواند حريف فوق‌العاده مشكلي باشد.
 
اين كارشناس فوتبال با اشاره به تيم چين عنوان كرد: چين به طور بايد و شايد هيچ‌گاه در جام ملت‌هاي آسيا موفق نبوده اما در جام‌جهاني 2002 تنها باري كه شركت كرد، نتايج نسبتا بدي نگرفت و درخشان‌ترين كارنامه اين تيم است. چين يك تيم قوي است اما فوق‌العاده نيست بازيكنان شاخصي دارد و مربي بومي دارد، با اين وجود بختي زيادي براي اين تيم نمي‌بينم.
 
وي در خصوص قطر گفت: تيم قطر با توجه به سرمايه‌گذاري بسيار زيادي كه داشته و جام‌جهاني 2022 در قطر برگزار مي‌شود به نظر مي‌رسد اين تيم انگيزه بسيار بالايي براي رفتن به جام‌جهاني دارد.  
 
ارزيابي «محصص» از رقباي ايران در مقدماتي جام‌جهاني

محصص همچنين به تيم سوريه اشاره كرد و گفت: با وجود اينكه سوريه يك كشور جنگ‌زده است و طي 5 سال گذشته با بحران مواجه بوده و با داعش درگيري داشته اما بازيكنان آن از نظر ذهني آمادگي بسيار خوبي دارند و صاحب مربي بسيار خوبي هستند. از آنجا كه اين تيم چيزي براي از دست‌ دادن ندارد مي‌تواند حريف خطرناكي براي تيم ايران باشد. تيم‌هايي كه در رده‌هاي پايين آسيا قرار دارند به نظر من خطرشان بسيار بيشتر از تيم‌هايي است كه در بالا قرار دارند، چرا كه آنها همه بازي‌ها را با حمله آغاز مي‌كنند و سعي‌شان بر اين است كه از كوچك‌ترين موقعيت خود استفاده كنند.
 
وي افزود: بازيكنان اين تيم‌ها تمركز خوبي دارند چون مي‌دانند يك بازي خوب مي‌تواند در زندگي آنها تحولي ايجاد كند و يك پيشنهاد خوب از طرف بازيكنان كشورهاي ديگر داشته باشند به همين دليل تيم‌هايي كه قوي نيستند خطرناك هستند.  
 
محصص در پايان تاكيد كرد: در جمع‌بندي نهايي مي‌توان گفت ايران در گروه خوبي قرار دارد اما بازي‌هاي ساده‌اي در پيش ندارد. فدراسیون فوتبال بايد از تیم ملی حمايت كند و امیدواريم تيم ملي كشورمان مثل گذشته از گروه خود صعود کند و در جام جهانی شاهد موفقيت آن باشیم.  
 
      

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار