کد خبر: 776249
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱
فرمانده انتظامی استان خبرداد :
فرمانده انتظامی استان بوشهرگفت: از ابتدا سالجاری تاکنون جرائم خشن در استان بوشهر کاهش 26 درصدی داشته و این کاهش در چهار سال گذشته به ترتیب یک، هفت، 9، و 26 درصد کاهش را تجربه کرده است.

سردار حیدر عباس‌زاده در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه 91 ایستگاه موقت پلیس در استان بوشهر مستقر می‌شود اظهار داشت: از این تعداد ایستگاه موقت پلیس، 7  ایستگاه در حوزه پلیس راه، 73 ایستگاه در بخش انتظامی و 11 ایستگاه دیگر هم در حوزه‌های درون شهری، راهنمایی و رانندگی و راهور است.

وی افزود: میزان کشفیات جرائم خشن نیز در سال جاری 104 درصد بود که 90 درصد آن مربوط به سالجاری و مابقی آن مربوط به سال های گذشته است.
عباس زاده بیان داشت: در ارتباط با قتل نیز تنها یک مورد قتل کشف نشده در استان است که آن نیز به دلیل شاکی نشدن خانواده مقتول است.
عباس زاده  گفت: در مدت یاد شده سرقت و تجاوز به عنف هر کدام 36 و 31 درصد کاهش داشته اند.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به اینکه همه مولفه های جرائم خشن در استان بوشهر کاهش داشته بیان کرد: میزان تیراندازی ها نیز در سطح استان بوشهر کاهش 28 درصدی داشته است.
وی همچنین با اشاره به کاهش هشت درصدی وقوع سرقت در استان بوشهر گفت: 92 درصد از قتل های صورت گرفته در استان کشف شده که این آمار کشف از میانگین کشوری و همچنین از میانگین کشفیات سال گذشته در این استان فراتر است

عباس زاده گفت : تقویت گشت های هوشمند انتظامی و ترافیکی و برخورد با متخلفین نیز در این ایام در راستای تامین امنیت مردم به شکل جدی مورد توجه پلیس است.

وی با توجه به افزایش جرائم رانندگی که تا 100 درصد در مواردی افزایش یافته افزود : از رانندگان تقاضا می شود که موضوع احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی مد نظر داشته باشند تا شاهد ایام خوبی در طی تعطیلات نوروزی باشیم.

فرمانده انتظامی استان بوشهر اظهار داشت : پوشش بانوان نیز در این ایام که شاهد حضور خیل گسترده ای از مسافران نوروزی به استان هستیم مورد توجه پلیس می باشد و با توجه به این که یکی از وظایف قانونی نیروی انتظامی برخورد با افرادی است که به عفت عمومی دهن کجی می کنند سعی می شود که در چارجوب قانون با افراد دارای پوشش نامناسب و بدحجاب برخورد شود . این نوع برخوردهای اقناعی می باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها