کد خبر: 718498
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
به همت اداره کتابخانه‌های عمومی:
کتاب «وات َواتَ» تألیف سلطانعلی حیدری‌پور به همت اداره کتابخانه‌های عمومی مهدی‌شهر رونمایی شد.
 مراسم رونمایی از کتاب «وات َواتَ» تألیف سلطانعلی حیدری‌پور با حضور فرماندار مهدی‌شهر، مدیرکل کتابخانه‌های استان سمنان، اعضای شورای شهر، اعضای انجمن خیران کتابخانه‌ساز این شهرستان و اهالی فرهنگ‌دوست در محل دانشگاه پیام نور این شهر برگزار شد.
علیرضا شاه‌حسینی، مدیرکل کتابخانه‌های استان سمنان در این مراسم اظهار داشت: هدف از رونمایی کتاب، ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی، ترغیب و تشویق نویسندگان و اهل قلم به تألیف و چاپ اثر و ارج نهادن به زحمات و تلاش‌های مؤلفان شهرستان در راستای انتشار آثار خود است.
وی تصریح کرد: بی‌گمان انتشار یک کتاب، فرصتی برای همه علاقمندان و مخاطبانی است که یا کتاب‌خوان هستند و با کتاب انس داشته یا با رویکردی خاص به کتاب نیاز دارند.
شاه‌حسینی تأکید کرد: مهم‌ترین اهداف و دغدغه‌های ما در کتابخانه‌های عمومی، ارتباط بین مردم با کتاب است و تلاش کرده‌ایم تا تمام جوانبی که پیرامون حوزه کتاب می‌توان به آن توجه کرد، را در جهت ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی به کار ببندیم.
سعید دهقانلو، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهدی‌شهر نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های کتابخانه‌های عمومی شهرستان اظهار داشت: تلاش ما در این است تا در راستای گسترش فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در جامعه به ویژه نسل جوان و نوجوان برای مطالعه و کتاب‌خوانی برنامه‌ریزی کنیم.
وی افزود: همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب که کشور حال و هوای کتاب دارد، این اداره به‌منظور معرفی آثار نویسندگان و مؤلفان بومی به برگزاری آیین رونمایی از کتاب «وات َواتَ» اقدام کرد.
دهقانلو ادامه داد: این کتاب مشتمل بر پنج فصل سنگسر در متون تاریخی، وقایع تاریخی سنگسر، آداب و رسوم مردم سنگسر، روایات معمران و پیشنهاد طرح آبیاری کویر است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار