سیدحسین موسوی چلک گفت: 10 هزار مددکار اجتماعی در کشور فعالیت دارند که ساماندهی آنان و مسایل مددکاری به چنین مراکزی نیازمند است.
وی ارتقای کیفیت زندگی، توسعه شاخص سلامت اجتماع و کاهش آسیبهای اجتماعی را هدف مددکاری اجتماعی عنوان و خاطرنشان کرد: برای مدیریت اجتماعی هوشمند و افزایش سرمایه اجتماعی به فعالیت تخصصی مددکاران اجتماعی نیاز است.
وی شرط تحقق امنیت اجتماعی پایدار در جامعه را مسوولیت پذیری شهروندان دانست و ادامه داد: نقش مددکاری اجتماعی در برنامه ششم توسعه به همین منظور افزایش یافته است.
موسوی چلک با تاکید بر بی تفاوت شدن بسیاری از شهروندان نسبت به مسایل اجتماعی، یاد آور شد: معضلات و آسیبهای اجتماعی به هیچ قشر و طبقه اجتماعی منحصر نمی شود و دود آن به چشم همه می رود.
وی تاکید کرد: در جامعه امروز بیش از آنکه به افراد گفته شود چه بکنند، از نبایدها سخن گفته می شود که این مساله فرار افراد از مسوولیت و پناه بردن به شبکه های اجتماعی مانند وایبر و ... را به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه مدیریت اجتماعی در کشور ایران متولی ندارد و هیچ مسوولی به خاطر معضلات اجتماعی مورد سوال قرار نمی گیرد، ادامه داد: از سویی مردم نیز در مسایل اجتماعی مطالبه گر نیستند، زیرا به اندازه کافی با آنها صادقانه و شفاف برخورد نمی شود.
رییس انجمن مددکاران اجتماعی کشور با بیان اینکه ایران هیچ سهمی از تولید علم در شاخه مددکاری در دنیا ندارد، نگاه سنتی، فردمحوری و مشکل محوری را آسیب های اصلی حوزه مددکاری اجتماعی در ایران عنوان کرد.
با حضور سیدحسن موسوی چلک از 14 مددکار اجتماعی نمونه بهزیستی استان سمنان تقدیر شد.