
جوانآنلاين: هفته گذشته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اظهار نظري درباره رفع فیلتر فیس بوک، گفته بود كه فیس بوک یک شبکه اجتماعی است و من آن را جزو مصادیق مجرمانه نمی دانم و تا كنون جلسه ای برای بررسی مجرمانه بودن فیس بوک نداشته ایم.
علي جنتي همچنين گفته بود من در فیس بوکم با داخل و خارج از کشور در ارتباط هستم و در این روزها نیز در مورد ایام عاشورا با یکدیگر صحبت می کنیم و از نظر من فیس بوک جزو مصادیق مجرمانه نیست. از همين رو با دكتر محمدصادق كوشكي محقق و كارشناس فرهنگي گفتگويي داشتيم.
دكتر محمدصادق كوشكي در گفتگو با «جوانآنلاين» با اشاره به اينكه فيلترينگ قانون مصوب مجلس نيست، اظهارداشت: ما از وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و همه مقامات كشور مي توانيم بخواهيم كه اگر آنها خواستار تغييراتي هستند آن تغييرات را از مجاري قانوني پيگيري كنند يعني به جاي آنكه خودشان قانون را دور بزنند اگر فكر مي كنند قانون، قانون درستي نيست آن را از مجاري قانوني اصلاح كنند.
وي افزود: اگر ممنوعيتي در كشور وجود دارد و اين ممنوعيت غيرقانوني است سعي كنند از طريق مجاري قانوني اين ممنوعيت را حذف كنند. از سوي ديگر اگر ممنوعيت هاي ايجاد شده در كشور قانوني و رسمي است و دوستان مخالف هستند، آنها باز هم بايد راه هاي قانوني را طي كنند.
اين كارشناس فرهنگي عنوان كرد: نكته اين است كه اگر كسي يك ساز و كاري را غلط ميداند و خودش شخصا مي خواهد آن ساز و كار غلط را اصلاح كند منجر به بي نظمي و هرج و مرج مي شود و كساني كه اين كار را مي كنند معلوم مي شود كه معناي حاكميت و دولت را درك نكردهاند.
كوشكي با تاكيد بر اينكه سخنان وزير ارشاد يك حركت كاملا ارتجاعي و رو به عقب است، بيان داشت: مدنيت، حاكميت، التزام به قوانين و شهروندي ايجاب ميكند كه مردم به ويژه مسئولان به خصوص مسئولان ارشد اعتراضاتشان به قوانين را از طريق مجاري قانوني پيگيري كنند.
به گفته وي، اگر شخص وزير ارشاد احساس مي كند فيلترينگ فيسبوك كار درستي نيست اشكالي ندارد، ايشان مي تواند اين مسئله را پيگيري كند، دلايل خود را اثبات و از مجاري قانوني فيلترينگ را رفع كند.