کد خبر: 1270672
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱
میرجلیلی، رئیس بسیج ورزشکاران:
در هفته بسیج ۲۰ عنوان برنامه در سراسر کشور را در راستای امید‌آفرینی و اشاعه فرهنگ جوانمردی داشتیم. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به آزادی تعدادی از زندانیان، تجلیل از ۱۲۰ ورزشکار آینده‌ساز تحت عنوان ورزشکاران گام دوم، تکریم از زوج‌های ورزشکار در قالب طرح «هم‌نفس قهرمان» و نشست رؤسا و اعضای اندیشه‌ورز ورزش اشاره کرد
حامد قهرمانی

جوان آنلاین: مهدی میرجلیلی، رئیس بسیج ورزشکاران کشور در مورد مأموریت و فعالیت‌های این سازمان گفت: «سرلوحه فعالیت‌های ما، پیروی از منویات و فرمایشات رهبر معظم انقلاب است. ایشان فرمودند، پایه و منطق بسیج، خودباوری و خداباوری است. همین دو منطق موجب پایداری بسیج شده است.» وی افزود: «فلسفه وجودی بسیج هم جز این نیست که پای حق ایستادگی و مطالبه‌گری کند، به هر حال همه باید دست به دست هم بدهیم تا در راستای مصلحت و پیشرفت ورزش کشور حرکت کنیم. البته در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته است، از جمله اینکه کارگروه رسانه تشکیل شده و در بحث فضای مجازی هم فعال هستیم، به همین منظور ساخت فیلم و زندگینامه شهدای ورزشکار را مورد توجه داریم و در همین راستا فیلم زندگی شهید رضایی‌مجد به زودی روی پرده سینما‌ها خواهد آمد و زندگی دیگر شهدا از جمله شهید شاهرخ ضرغام هم در حال ساخت است. بار دیگر تأکید می‌کنم به‌رغم این اقدامات هنوز در زمینه فرهنگ‌سازی حق مطلب ادا نشده و باید بیش از پیش در این بخش کار کنیم. بسیج ورزشکاران به دنبال تعمیق معنویت، اشاعه روحیه جوانمردی و فرهنگ‌سازی در ورزش است. ورزشکارانی که کار ارزشی انجام دهند مورد تجلیل قرار می‌گیرند. تلاش داریم بیش از پیش امید در جامعه تزریق شود. 
میرجلیلی ادامه داد: «در هفته بسیج ۲۰ عنوان برنامه در سراسر کشور را در راستای امید‌آفرینی و اشاعه فرهنگ جوانمردی داشتیم. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به آزادی تعدادی از زندانیان، تجلیل از ۱۲۰ ورزشکار آینده‌ساز تحت عنوان ورزشکاران گام دوم، تکریم از زوج‌های ورزشکار در قالب طرح «هم‌نفس قهرمان» و نشست رؤسا و اعضای اندیشه‌ورز ورزش اشاره کرد. همچنین در موضوعات تربیتی، ترویج معنویت و اشاعه اخلاق هم برنامه‌های خوبی داشتیم. کار‌های تازه‌ای در بسیج انجام دادیم، اما خیلی کار‌ها باقی مانده است که باید انجام دهیم. هیچ‌وقت نخواستیم و اجازه نمی‌دهیم از ورزشکاران استفاده ابزاری شود.
بسیاری از اقدامات را رسانه‌ای نکردیم. در جنگ غزه ۵۵۰ ورزشکار باغیرت و اعتقاد قلبی خود از مظلومیت آنها حمایت کردند. در آینده قرار است ۲ هزار ورزشکار را جهت بازدید از کانال کمیل محل شهادت شهید هادی به منطقه اعزام کنیم. ۳۴ورزشکار از خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را مورد تجلیل قرار دادیم، در‌حالی‌که هیچ وقت خودشان ابراز نکرده بودند به این خانواده‌های بزرگوار تعلق دارند.»
رئیس بسیج ورزشکاران تصریح کرد: «متأسفانه باید اذعان کنم امروز در کلاس‌های ارتقای مربیان و دوره‌های آموزشی هیچ بحثی در ارتباط با تعلیم و تربیت، اخلاق و معنویت نداریم. این وضعیت کم و بیش در دانشکده‌های تربیت بدنی هم جاری است. فدراسیون‌های ورزشی کلاس‌های مربیگری می‌گذارند، اما در بحث معنویت و اخلاق هیچ سرفصلی تدریس نمی‌شود. در خصوص معلمان تربیت بدنی آمادگی داریم با معلمان ورزش نشست‌های مشترک داشته باشیم. امروز ۳۳ هزار معلم ورزش در کشور وجود دارد، اما نمی‌دانیم آنها به بچه‌های ما علاوه بر ورزش مباحث فرهنگی و هویتی هم آموزش می‌دهند یا نه و این معلمان عزیز برای ورزش کشور فرصت هستند. بسیج ۳۶۰ پایگاه استعدادیابی تأسیس کرده، اما از آنها استفاده نمی‌شود. یکی از مشکلات ورزش عملکرد جزیره‌ای است. بیش از ۵ هزار ورزشکار شهید داریم، اما تنها ۶۰، ۷۰ کتاب در مورد این شهدا نوشته شده، در رابطه با معرفی شهدای ورزش خیلی کم‌کاری صورت گرفته است. مقام معظم رهبری فرموده، سیاستگذاری در حوزه ورزش امر جدی است.»
بنابراین و در راستای پیشرفت در ورزش باید سیاستگذاری صورت گیرد. برخی از فدراسیون‌ها با مشکلات و موانعی مواجه هستند. دغدغه‌ای که شما‌ها دارید، ولی تا زمانی که برخی از هیئت‌های ورزشی شهرستان‌ها و استان‌ها بازنگری نشوند، این دغدغه وجود خواهد داشت. این وضعیت تا فدراسیون امتداد پیدا می‌کند. میرجلیلی تأکید کرد: «اگر نظام ارزیابی عملکرد مدیران ورزش را داشته باشیم، مشکلات مرتفع خواهد شد. در موضوع جوانان چه کار کرده‌ایم! باید به نیرو‌های متخصص اعتماد کنیم. از اهالی رسانه تقاضا دارم در این رابطه به ما کمک کنند. همانطور که قبلاً ذکر شد، ما در بسیج ورزشکاران با هدف کمک به ورزش کشور، رشد و اعتلای ورزش تلاش می‌کنیم.»

برچسب ها: بسیج ، ورزش ، جنگ غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار