کد خبر: 1269324
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵
وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در نشست دوحه در قطر به سر می‌برد با وزیر امورخارجه عربستان دیدار و گفتگو کرد.

جوان آنلاین: سید عباس عراقچی روز شنبه ۱۷ آذرماه در حاشیه نشست فروم دوحه با فیصل بن فرحان دیدار و دربار مسایل دوجانبه و منطقه و به ویژه تحولات سوریه بحث و گفتگو کرد.

به گزارش ایرنا، پیشتر هم، عراقچی و هاکان فیدان در حاشیه نشست فروم دوحه با یکدیگر دیدار و تبادل نظر داشتند.

همچنین وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه امروز با امیر قطر دیدار و گفتگو کرد.

عراقچی وزیر امور خارجه ایران روز گذشته جمعه ۱۶ به عراق سفر کرد و ابتدا با «فؤاد حسین» همتای عراقی خود به رایزنی کرد و پس از آن دیدار‌هایی با «محمد شیاع سودانی» نخست وزیر و «عبد اللطیف رشید» رئیس جمهور عراق داشت.
در ادامه وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، جمهوری عراق و جمهوری عربی سوریه در محل وزارت خارجه عراق در بغداد دیدار داشتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار