کد خبر: 1259101
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۷
بنا بر اعلام دولت روسیه، نشست امسال گروه بریکس میزبان نمایندگان نزدیک به ۴۰ کشور خواهد بود.

جوان آنلاین: دولت روسیه شمار کشور‌هایی که در نشست گروه «بریکس» شرکت خواهند کرد، را اعلام کرد.

به گزارش مهر به نقل از تاس و بر اساس اعلام سرویس مطبوعاتی کاخ کرملین، نمایندگان نزدیک ۴۰ کشور در نشست بریکس در کازان شرکت خواهند کرد.

در این بیانیه آمده است: «در آخرین روز اجلاس نشستی در قالب بریکس پلاس، با حضور نمایندگانی از تقریباً ۴۰ کشور برگزار خواهد شد.

بنا بر این بیانیه، در این نشست سران کشور‌های مستقل مشترک المنافع، هیئت‌هایی از بسیاری از کشور‌های آسیایی، آفریقایی، خاورمیانه و آمریکای لاتین و همچنین رؤسای دستگاه‌های اجرایی تعدادی از سازمان‌های بین المللی شرکت خواهند کرد.

شانزدهمین نشست سران گروه «بریکس» در روز‌های ۲۲ تا ۲۴ اکتبر، با حضور سران کشور‌های عضو در کازان برگزار خواهد شد. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز قرار است در این نشست حضور یابد. این نشست در ادامه برنامه سالانه ریاست روسیه بر گروه بریکس در سال ۲۰۲۴ با شعار تقویت چندجانبه گرایی برای توسعه عادلانه جهانی و امنیت برگزار خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار