کد خبر: 1255746
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۲:۴۰

جوان آنلاین: حمید‌کثیری در کانال شخصی خود در پیام‌رسان ایتا نوشت: نسیم نیکولاس طالب که ذهنش برایم جالب است، مدتی قبل در مورد جنگ مصاحبه‌ای کرده که بخش‌هایی از آن بسیار جالب و مهم است. او می‌گوید:
«به یاد داشته باشیم کشتار، هر قدر هم هوشمندانه و زیرکانه باشد، در بهترین حالت، بر بقا نمی‌افزاید [و چه‌بسا بخت فنا را بالا می‌برد]. اسرائیل با نصرالله و جانشینان او نمی‌جنگد؛ با زمان می‌جنگد، یعنی دیر یا زود محکوم به فناست». «تکرار می‌کنم: اگر بقای تو ایجاب می‌کند پیوسته شمار بیش‌تر و بیش‌تری از مردم را بکشی، و پای ابرقدرتی (موقت) را به میان بکشی که رژیم‌های شکننده اطرافت را به توهم صلح، سر پا نگاه دارد، معنای صاف و سرراستش این است که پایدار و تاب‌آور نیستی.»
نکته نسیم طالب واضح است. او در مورد منطق ناممکن امنیت و بقای رژیم صهیونیستی صحبت می‌کند. او در مورد اسرائیل، به‌مثابه یک پروژه ملت - دولت‌سازی که تداوم و بقایش در گرو کشتار همیشگی و فزاینده دیگران است، و برای این کشتار و سر پا ماندن، همیشه به قیم و بزرگ‌تر [امریکا]نیازمند است صحبت می‌کند و می‌گوید محال است با زیست محیطش سازگار شود و در نهایت سرنوشتش فنا و فروپاشی است. حرف واضح است! اسرائیل یک پروژه‌ای خودویرانگر است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
France
|
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۶
0
0
عالی و مفید و مختصر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار