کد خبر: 1252374
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
قزوین- نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک با تاکید بر لزوم حمایت دولت از تیم فوتبال شمس آذر، گفت: حوزه ورزشی در قزوین استعداد‌های زیادی دارد که نیازمند حمایت‌های ویژه است.

جوان آنلاین: سالار آبنوش پیش از ظهر امروز در در دیدار با احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان اظهار کرد: با اینکه استان قزوین در حوزه ورزش تیپ ۳ است، ولی ۴ المپیکی داریم، در فوتبال شمس آذر در لیگ برتر و در فوتسال نیز کراپ الوند را در لیگ برتر داریم.

به گزارش مهر، رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: حوزه ورزشی در قزوین استعداد‌های زیادی دارد که نیازمند حمایت‌های ویژه است به خصوص در موضوع حمایت از ورزشکاران المپیکی، مدال آوران جهانی، تیم فوتبال لیگ برتری شمس آذر و همچنین توجه به ورزش‌های فوتسال، باستانی و والیبال قزوین از خواسته‌های مردم است.

آبنوش عنوان کرد: سالن ۶ هزار نفری ورزشی جنب استادیوم ۱۵ هزار نفری سردار آزادگان که مجری آن شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی است با پیشرفت فیزیکی ۲۵ درصد (دیوار‌های سکو انجام شده سقف سوله انجام شده) جهت تکمیل به ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که لازم است حمایت شود.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به کمبود‌های استان قزوین در حوزه ورزشی عنوان کرد: سالن دو ومیدانی جنب سالن ۶ هزار نفری نیز با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصد جهت تکمیل به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که مورد استفاده ورزشکاران قرار گیرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نواحی شهری اطراف قزوین مملو از ظرفیت جوانانی است که اگر امکانات لازم برای آن‌ها تامین شود می‌توان شاهد درخشش استعداد‌های قزوین در المپیک ۴ سال آینده بود به شرطی که برای مثال سالن ورزشی قدیم آباد قزوین با ۵۰ درصد پیشرفت که جهت افتتاح ۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد به بهره برداری برسد.

وی با تاکید بر حمایت از ورزش سنگ نوردی در قزوین اضافه کرد: سالن سنگنوردی نیز پیشرفت ۸۰ درصدی داشته است که برای افتتاح و تکمیل دیواره سالن ۱۲ میلیارد اعتبار و سالن طبقاتی رزمی تختی نیز با ۷۰۰۰ مترمربع پیشرفت ۳۵ درصدی جهت افتتاح ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار فوری را می‌طلبد.

رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به مشکلات حوزه جوانان اشاره کرد و خواستار صدور مجوز‌ها برای بهره مندی از تسهیلات لازم در این خصوص شد.

وی در ادامه خواستار تسریع در تکمیل پروژه‌های ورزشی شهرستان‌های قزوین، آبیک و البرز شد و ادامه داد: سالن باستانی شریف آباد با ۴۵ درصد پیشرفت مورد نیاز ۱۰ میلیارد تومان اعتبار، سالن کمال آباد با پیشرفت ۳۵ درصد مورد نیاز ۱۷ میلیارد تومان اعتبار و استخر آبیک با پیشرفت ۶۰ درصد مورد نیاز ۱۵ میلیارد تومان اعتبار را ازجمله مهم‌ترین پروژه‌های نیمه تمام در قزوین معرفی کرد.

برچسب ها: دولت ، شمس آذر ، قزوین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار