کد خبر: 1246053
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۰
تفاوت افراد شلوغ و سازنده
افراد شلوغ فکر می‌کنند باید در طول یک روز کاری هشت تا ۹ ساعته کار‌های بیشتری انجام بدهند؛ به طوری که لیست کار‌های آن‌ها بیشتر از ظرفیت و توانایی کاری آنهاست. در نهایت هم باید بیشتر کار‌های خود را به روز آینده موکول کنند. 

جوان آنلاین: بهروز ریاحی در متنی که در تلگرام منتشر شده، نوشته است: بیشتر مردم تصور می‌کنند مشغول بودن به معنای مفید بودن است. همیشه اثرگذاری با بیشتر کارکردن همراه نیست و یک روز کاری شلوغ، لزوماً یک روزکاری مفید نیست. در اینجا برخی بینش‌های ارزشمند نشئت گرفته از سخنان کانور نیل (Conor Neill) درباره افراد سازنده یا اصطلاحاً «یونیکورن» (unicorns) را مرور می‌کنیم تا بدانیم تفاوت آن‌ها با افرادی که فقط کار بیشتری انجام می‌دهند، چیست:
- افراد شلوغ سعی می‌کنند کار‌های بیشتری در یک روز بگنجانند. 
+ افراد سازنده با هوشیاری، ۵۰درصد لیست کار‌ها را خالی می‌کنند. 
- افراد شلوغ فکر می‌کنند باید در طول یک روز کاری هشت تا ۹ ساعته کار‌های بیشتری انجام بدهند؛ به طوری که لیست کار‌های آن‌ها بیشتر از ظرفیت و توانایی کاری آنهاست. در نهایت هم باید بیشتر کار‌های خود را به روز آینده موکول کنند. 
+ افراد سازنده و فعال روز‌های کاری را برنامه‌ریزی می‌کنند و فقط به کار‌های مهم می‌پردازند. رویکرد این افراد انجام کار‌های کمتر ولی مهم‌تر و مؤثرتر است. 
- افراد شلوغ سریعاً سراغ هر کاری می‌روند. 
+ افراد ساده تفاوت «فوری» و «مهم» را می‌دانند. 
- افراد شلوغ بیشتر وقت خود را در محل کار درگیر کار‌های جانبی و جزئی بی‌اهمیت می‌کنند و توجهی به اصل فوری بودن آن کار‌ها ندارند. 
+ افراد سازنده و مولد می‌دانند چگونه باید میان کار‌های فوری و کار‌های مهم تفکیک‌سازی کنند و با تقسیم ساعت‌های کاری خود برای انجام کار‌های واقعاً فوری یا مهم، تمرکز خود را روی کار‌های اصلی می‌گذارند و کار‌های جانبی و بی‌اهمیت یا بی‌تأثیر را کنار می‌گذارند. 
- افراد شلوغ همیشه حواس‌پرت و سردرگم هستند. 
+ افراد سازنده سیستم ایجاد می‌کنند. 
- افراد شلوغ بسیاری از کار‌ها را از روی عادت هر روزه یا اجبار انجام می‌دهند. مثلاً از روی اجبار و عادت ایمیل‌های خود را روزانه چک می‌کنند؛ اگر وسط کار تلفن آن‌ها زنگ بخورد، کار را قطع می‌کنند و فعالیت‌های دیگری دارند که دائماً باعث حواس‌پرتی و تمرکز نداشتن می‌شود. 
+ در آن سو، افراد سازنده برای پیش‌پا افتاده‌ترین کار‌ها مانند بررسی ایمیل‌های خود هم سیستم درست کرده و برنامه مشخص و زمان‌بندی شده‌ای دارند. یک زمان کوتاه و مشخص به بررسی ایمیل‌ها اختصاص داده و بیشتر تمرکز کاری خود را روی امور مهم و با اولویت برای تحقق اهداف روزانه خود می‌گذارند. 
- افراد شلوغ چند وظیفه‌ای هستند. 
+ افراد سازنده تمرکزمحور هستند. 
- افراد شلوغ سعی می‌کنند همزمان ۱۵ کار را با هم انجام دهند. این افراد همزمان چندین برگه در مرورگر وب خود باز کرده و روی چندین فایل و پوشه در کامپیوتر کار می‌کنند. 
+ افراد سازنده بیشتر روی یک کار دارای بازدهی بالا تمرکز می‌کنند. آن‌ها به انجام همزمان دو کار اهمیت کمتری می‌دهند یا اینکه یک کار بسیار کم اهمیت را در کنار کار پر اهمیتی به دست می‌گیرند. 
- افراد شلوغ مانند فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند. 
+ افراد سازنده می‌دانند چه موقع باید در فروشگاه را ببندند!
- افراد شلوغ به میز‌های خود چسبیده‌اند؛ افراد سازنده می‌دانند چه زمانی باید استراحت کنند.
- افراد مشغول به ندرت استراحت می‌کنند. در حقیقت، این افراد از تفکر متنفر هستند و تصور می‌کنند میان کارشان وقفه می‌افتد و معطل می‌شوند. 
+ افراد سازنده می‌دانند چه زمانی برای خودشان یک هوا یا لحظه تازه بسازند. آن‌ها با خوردن یک غذای ساده که دوست دارند، کمی ورزش، خوردن یک میان وعده و تماشای یک فیلم کمدی، به خودشان استراحت می‌دهند. آن‌ها اجازه می‌دهند مغزشان پس از چند ساعت کار طولانی، کمی استراحت کند تا به کارایی بیشتری دست پیدا کنند. 
وقتی انسان از دوران شوریدگی جوانی فاصله می‌گیرد و زندگی شکل حرفه‌ای‌تری به خود پیدا می‌کند، باید روی یک یا دو هدف تمرکز کند و دیگر نمی‌تواند همه اهداف یا رؤیا‌هایی که در جوانی دوست داشت را همزمان پیش ببرد. افراد سازنده و مولد، سعی می‌کنند اهداف یا رؤیا‌های خنثی را غیرفعال کنند و فقط روی اهداف استراتژیک تمرکز داشته باشند و تمام انرژی و منابع خود را برای چیزی متمرکز می‌کنند که حیاتی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار