کد خبر: 1245495
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۶
بانوی برنزی تکواندوی ایران گفت: از الان برای ۴ سال آینده و طلای المپیک لس‌آنجلس تمرین خواهم کرد تا مدال برنزم را به خوش‌رنگ‌ترین مدال تبدیل کنم.

جوان آنلاین: مبینا نعمت‌زاده در بدو ورود به ایران و در فرودگاه امام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شاکرم که با ۱۹ سال سن، موفق به کسب مدال برنز المپیک شدم و از الان تلاش می‌کنم تا این مدال را در دوره بعدی بازی‌های المپیک به طلا تبدیل کنم.

به گزارش ایرنا، در پاریس نتیجه زحماتم را گرفتم، اما تازه شروع راه من در المپیک است و تلاش خواهم کرد تا در لس‌آنجلس، با طلا روی سکو بروم. قبل از شروع مسابقات باور داشتم که می‌توانم حریف اسپانیایی که در رده دوم جهان است را شکست بدهم و شکست دادن او نقطه عطف من در این بازی‌ها بود.

بانوی برنزی تکواندوی المپیک ایران اضافه کرد: بعد از این پیروزی با خانواده تماس گرفتم، پدرم از شوق این موفقیت گریه می‌کرد. خانواده همیشه من را حمایت کرده و با پشتیبانی آن‌ها موفق به کسب این افتخار شدم.

ورزشکاران ایرانی در المپیک درخشیدند و با کسب ۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۳ برنز توانستند رده بیست‌ویکم جدول توزیع مدال‌ها را به خود اختصاص بدهند. آخرین گروه کاروان ورزشی ایران امروز وارد فرودگاه امام شده و مورد استقبال مسئولان قرار گرفتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار