کد خبر: 1244034
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
رئیس‌جمهور اوکراین گفت این کشور تلاش می‌کند تا کشورهای عضو ناتو را وادار به ایجاد ائتلافی کند که موشک‌های روسی را رهگیری کنند اما غرب شدیدا از تشدید تنش با روسیه واهمه دارد.

جوان آنلاین: اوکراین مدت‌هاست که حامیان غربی خود را تحت فشار گذاشته تا در جنگ با روسیه درگیر شوند و پهپادها و موشک‌های این کشور را منهدم کنند اما با این حال هنوز قدرت‌های خارجی پاسخ مثبتی به درخواست‌ کی‌یف نشان نداده و در تلاشند تا از رویارویی با روسیه خودداری کنند.

راشا تودی به نقل از «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گزارش کرد: «کشورهای غربی همیشه نگران احتمال تشدید تنش بوده‌اند و ما در حال مبارزه با آن هستیم. دولت کی‌یف در حال بررسی امکانات فنی برای کشورهای همسایه جهت استفاده از هواپیماهای نظامی علیه موشک‌هایی است که به اوکراین حمله می‌کنند.»

او در ادامه افزود: «ما از حامیان اوکراین می‌خواهیم تا موشک‌های روسی را رهگیری کنند اما غرب شدیدا از رویارویی با روسیه می‌ترسد.»

هم‌چنین، در ماه‌های گذشته اوکراین مکررا خواستار دریافت جنگنده‌های آمریکایی اف-۱۶ شده اما ایالات متحده به دلیل نگرانی از تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و مسکو، از برآورده کردن درخواست کی‌یف خودداری کرده است. حدود یک سال قبل، واشنگتن چراغ‌ سبز ارسال این جنگنده‌ها را نشان داد و دوره‌های آموزشی خلبان‌های اوکراینی برای کار با این جنگنده‌ها آغاز شد، اما نخستین محموله از جنگنده‌های اف-۱۶ هفته گذشته وارد اوکراین شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار