کد خبر: 1240979
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس
تعامل سازنده مجلس با دولت جدید. موفقیت رئیس‌جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ماست. باید به رئیس‌جمهور کمک کرد وظایفش را در قبال کشور انجام دهد. این نکات مهم رهبری خطاب به نمایندگان مجلس است. 

جوان آنلاین: بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم و توصیه‌های ایشان در باره همکاری مجلس و دولت و اعتقاد به پیروزی دولت جدید به عنوان پیروزی همه ملت ایران با واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی همراه بود. همچنین مؤلفه‌هایی که رهبر معظم انقلاب برای انتخاب اعضای کابینه برشمردند مورد توجه کاربران قرار گرفت. کاربران رعایت توصیه‌های رهبر معظم انقلاب را برای همه کنشگران سیاسی و رسانه‌ای واجب شمردند و آن را موجب پیشرفت و اعتلای کشور دانستند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 


 علی چاهخوزاده:
تعامل سازنده مجلس با دولت جدید. موفقیت رئیس‌جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ماست. باید به رئیس‌جمهور کمک کرد وظایفش را در قبال کشور انجام دهد. این نکات مهم رهبری خطاب به نمایندگان مجلس است. 
 مرتضی کامل نواب:
‏ «مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی باشد.» امروز آقا راهبرد‌های مجلس دوازدهم را فرمودند و نمایندگان با این شاخص‌ها توسط آحاد مردم خصوصاً جریان انقلاب ارزیابی و نقد می‌شوند. تکلیف روشن است و اگر کسی مدعی است انقلابی عمل می‌کند بسم‌الله. 
 کیان مهزاد:
توصیه رهبری برای تعامل و باور از بن‌دندان را جدی بگیریم. این قطعاً فقط برای مجلسی‌ها نیست، برای همه ماست. نکته مهم‌تر در صحبت‌های رهبری هم این بود که طوری رفتار کنیم که به پیروزی دولت بینجامد. 
 سمیه توحیدلو:
صحبت‌های رهبری در جمع نمایندگان مجلس درباره رابطه دولت و مجلس بسیار قابل توجه است. امیدوارم نتیجه این رویکرد امیدواری مردم ما از تغییر و بهبود وضعیت خود باشد. 
 فرهاد فتحی:
یعنی از فردا یک عده به اسم انقلابی هر روز دولت رو به چالش نکشند و نگویند ما وظیفمون پرسشگری است، بلکه باید خودشان هم پاسخگو باشند و بگویند برای مردم چیکار کردند. چقدر آقا فضا رو دقیق می‌شناسند. 
 باران وکیلی:
رهبری امروز بهترین معیار‌ها رو برای انتخاب کابینه بیان کردند: امین، صادق، امیدوار به آینده، ملی‌گرا، متدین، متشرع و از بن دندان معتقد به جمهوری اسلامی. 
 پهلوانی:
رهبر انقلاب: «مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی باشد.» این‎ «نباید» دستور است. 
 حسن آقاجانی:
مطمئنم بسیاری از ما همین رو از «بن دندان» باور نخواهیم داشت و تعارف رهبری می‌پنداریم. برای موفقیت دولت - بخوانید موفقیت ایران- هم کمکی نخواهیم کرد متأسفانه. 
 احمد روستایی:
آنچه رهبر انقلاب امروز فرمودند تنها راه اعتلا و سربلندی کشور است. همه باید پای کار دولت برویم. اگر ایران را دوست داریم باید به آقای پزشکیان کمک کرد. البته انتقاد هم نوعی کمک است، اما باید همدلانه و خیرخواهانه باشد نه از روی عقد و کینه و ناراحتی از شکست. 
 علی زرنگار:
رهبری: «موفقیت دولت و مجلس موفقیت همه است». برخی دوستان: «پزشکیان دولتش به یک سال نمیکشه». نگاه برخی از این عزیزان فرسنگ‌ها با نگاه امامین انقلاب فاصله داره. 
 امید ملایی:
کسی را باید میدان داد که امین و صادق باشد و از بن دندان به جمهوری اسلامی معتقد باشد. [جمله مورد خطاب هم مربوط به رئیس‌جمهور منتخب است و هم مجلس]سیدعلی موسوی:
طبق معیار‌های بیان شده توسط رهبر انقلاب تعداد زیادی از اعضای شورای راهبری دولت چهاردهم و کمیته‌های آن فاقد صلاحیت برای معرفی گزینه هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار