کد خبر: 1238824
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۴:۴۰
گاهی درک نکردن رفتار و احساس فرد افسرده باعث رشد افسردگی در این بیماران می‌شود. گفتن جملاتی مثل «تو خودت مقصری چرا به خودت کمک نمی‌کنی؟ تو کی حالت خوبه؟» نه تنها به فرد کمکی نمی‌کند، بلکه مسیر درمان افسردگی را کندتر و پیچیده‌تر می‌کند

 جوان آنلاین: کانال تلگرامی «تبیان» نوشت: هر نوع تحقیر شخصیتی، سرکوب و سرزنش در افراد مبتلا به افسردگی می‌تواند منجر به تشدید بیماری شود. برای کاهش فشار روحی فرد افسرده، از ناتوانی، بیقراری، اضطراب و پرخاشگری آن انتقاد نکنید. با انتقادکردن، احساس پوچی و بی‌ارزشی همراه با کاهش اعتماد به نفس به فرد افسرده القا می‌شود.

گاهی درک نکردن رفتار و احساس فرد افسرده باعث رشد افسردگی در این بیماران می‌شود. گفتن جملاتی مثل «تو خودت مقصری چرا به خودت کمک نمی‌کنی؟ تو کی حالت خوبه؟» نه تنها به فرد کمکی نمی‌کند، بلکه مسیر درمان افسردگی را کندتر و پیچیده‌تر می‌کند.

حمایت‌کردن و نادیده‌گرفتن رفتار‌های منفی و توجه به کوچک‌ترین کار‌های مثبت فرد افسرده می‌تواند میزان اضطراب و احساس گناه را در بیمار کاهش دهد. نصیحت‌کردن، فرد افسرده را تحریک‌پذیرتر می‌کند.

با گوش‌کردن، احساس دلسوزی و پرسیدن اینکه «چه کمکی می‌توان کرد؟» حس درک و همدلی را می‌توان به بیمار القا کرد.

پیشنهاد و تدارک برنامه تفریحی، البته نه به صورت اجبار به روند بهبودی افسردگی کمک می‌کند. از برچسب زدن به رفتار‌های فرد افسرده جلوگیری کنید.

باید به او فرصت داده شود تا احساس خود را بیان کند و حرف بزند اینکه برای کاهش اضطراب یا عصبانیتی که به آن دچار شده است، چه کاری می‌توان انجام داد؟ عدم وجود نظم در برنامه زندگی افراد افسرده به آن‌ها حس ناتوانی و بی‌کفایتی می‌دهد، بنابراین باید به او در داشتن نظم و چارچوب کمک کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار