جوان آنلاین: وزیر مهاجرت و جذب در رژیم اشغالگر اسرائیل افیر سوفر تصریح کرد «گشودن جبهه جدید در شمال در مراحل اولیه جنگ اشتباه بود..باید با یک راه حل سیاسی به تشدید تنش در شمال پایان دهیم».
به گزارش فارس، تحلیلگر نظامی در روزنامه یدیعوت آحارانوت «یوسی یوشوا» نیز گزارش داد حزبالله «بدون پلک زدن» در حال شلیک موشک به سمت المناره یا المطله است در حالی که «توانایی پاسخ ارتش اسرائیل محدود است». وی پیش تر نیز هشدار داده بود: «چشم ما باید در درجه اول به سمت شمال و حزب الله باشد».
مقاومت اسلامی لبنان از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ به عملیات خود در امتداد مرز لبنان و فلسطین اشغالی در پاسخ به تجازوهای رژیم صهیونیستی به حاکمیت لبنان و نسلکشی در نوار غزه ادامه میدهد. شهرکنشینان و مقامات صهیونیست در مناطق شمالی فلسطین اشغالی به شدت از عملکرد مقامات این رژیم در قبال عملیاتهای مکرر حزبالله لبنان خشمگین و بر این باورند که حزبالله کنترل این جبهه را کاملا در دست دارد و به همین دلیل است که بیش از دو ماه است که شهرکهای صهیونیستنشین در نوار مرزی لبنان را ترک کردهاند.