کد خبر: 1209014
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری :
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: گناباد یکی از اولویت‌های ما برای سرمایه گذاری است و به سرمایه‌گذاران این نقطه را پیشنهاد خواهیم کرد.
شهربانو بشکنی

سید عزت الله ضرغامی در بازدید از شهرستان گناباد اظهار کرد: گناباد یک نقطه استثنایی گردشگری است و هرگونه سرمایه گذاری در این شهرستان آینده خوبی به همراه خواهد داشت.
 
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه افزود: ما نیز سعی خواهیم کرد بسته‌های سرمایه گذاری برای این شهرستان تعریف و همراهی لازم را برای صدور مجوز و تسهیلات داشته باشیم.
وی به ویژگی‌های شهرستان گناباد پرداخت و عنوان کرد: گناباد یکی از اولویت‌های ما برای سرمایه گذاری است و به سرمایه‌گذاران این نقطه را پیشنهاد خواهیم کرد.
گفتنی است؛ وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این سفر از قنات جهانی قصبه گناباد بازدید کرد.
لازم به ذکر است؛ رضا نصیری فرماندار شهرستان در این بازدید گزارشی از حوزه گردشگری و میراث فرهنگی در شهرهای گناباد، بیدخت، کاخک و روشناوند و همچنین ثبت جهانی زعفران و سفال مند ارائه و از وزیر در خواست کرد تا برای رفع مسائل و مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد دستورات لازم را صادر کند

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار