کد خبر: 1208829
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۹
عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس از مصوبه این کمیسیون برای معافیت مالیاتی خودرو‌های لوکس تا سقف سه و نیم میلیارد تومان قیمت خبر داد.

جوان آنلاین: احمد امیرآبادی فراهانی با اشاره به نشست امروز یکشنبه کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت: با مصوبه امروز کمیسیون، خودرو‌های لوکس تا سقف سه و نیم میلیارد تومان از پرداخت مالیات خودرو‌های لوکس معاف می‌شوند.

به گزارش ایرنا، عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: براساس مصوبه کمیسیون خودرو‌های لوکس که از قیمت آن‌ها از سه و نیم میلیارد تومان بالاتر باشد یک درصد از قیمت خودرو باید به عنوان مالیات بر خودروی لوکس پرداخت شود.

امیرآبادی فراهانی ادامه داد: دولت در لایحه خود خودرو‌های لوکس را تا سقف قیمت ۳ میلیارد از پرداخت مالیات معاف کرده بود که این مقدار در کمیسیون تلفیق تا سه و نیم میلیارد تومان افزایش یافت؛ بنابراین خودرو‌های لوکس با قیمت سه و نیم میلیارد تومان هم از پرداخت مالیات معاف شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار