کد خبر: 1206067
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲
مشاور امنیت ملی امارات در سفری به دوحه با وزیر خارجه قطر دیدار و درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

جوان آنلاین:  «طحنون بن زاید آل نهیان» معاون حاکم ابوظبی و مشاور امنیت ملی امارات روز یکشنبه(دیروز) در دوحه با «محمد بن عبدالرحمن» وزیر خارجه قطر دیدار کرد.

به گزارش فارس، وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو طرف در این دیدار به بررسی روابط و همکاری دو کشور پرداختند.

به نوشته وبگاه «الخلیج اونلاین»، این دو مقام اماراتی و قطری همچنین پاره‌ای از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دارای اهتمام مشترک را مورد بررسی قرار دادند.

خبرگزاری امارات (وام) نیز گزارش داد که مشاور امنیت ملی این کشور و وزیر خارجه قطر روابط برادرانه دو کشور را بررسی کردند.

مارس گذشته نیز طحنون در سفری به دوحه با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر دیدار و درباره مناسبات دو کشور، تقویت و توسعه این روابط در زمینه‌های مختلف و پاره‌ای از مسائل دارای اهتمام مشترک گفت‌وگو کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار