جوان آنلاین: عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی معتقد است اگر میخواهیم صنعت نفت و گاز به صورت متداوم به پیشران اقتصادی کشور تبدیل شود باید بحث احداث و تجهیز پالایشگاهها و پتروپالایشگاهها را در دستور کار قرار دهیم و این موضوع نیز به دست همین نیروهای داخل و دانش بنیانها شدنی است. خوشبختانه دولت سیزدهم اقدامات خوبی را برای توسعه و فروش نفت وگاز کشور انجام داده است که نتایج آنرا به صورت ملموس با افزایش درآمدهای نفتی میتوانیم ببینیم. توسعه روابط با همسایگان و ارتقا سطح دیپلماسی اقتصادی در این زمینه بسیار مؤثر بود. رمضانعلی سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با «جوان» در مورد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز ایران به عنوان پیشران توسعه اقتصادی کشور گفت: در حال حاضر صنعت نفت و گاز ۶۵درصد از بودجه کشور را تأمین میکند. اگر میخواهیم نفت وگاز ما توسعه پیدا کند و نیروی انسانی آن انگیزه داشته باشد باید همه جوانب را ببینیم. الان یکی از مشکلات صنعت نفت ما که متخصصترین و با تجربهترین نیروهای انسانی در سطح کشور را دارد این است که آنگونه که باید و شاید به نیروی انسانیاش توجه نمیشود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پیشرفت صنعت نفت و گاز کشور را نیروهای متخصص رقم میزنند. یکی از کارهای که نیروهای متخصص به کمک دانش بنیانها در صنعت نفت و گاز کشور انجام دادند فاز ۱۱پارس جنوبی بود که حدود ۱۵تا۲۰میلیون مترمکعب تولید دارد و این تا سقف ۵۰ میلیون مترمکعب هم میرسد. رشد اقتصادی بخش نفت و گاز در تابستان سالجاری و رکوردشکنی در رشد بخشی نیز به دلیل همین اتفاقات مهم در زمینه رکوردشکنی در تولید نفت خام و توسعه آخرین فاز پارس جنوبی بوده است که موجب شده است علاوه بر توسعه تجارت نفت و گاز، استخراج و برداشت نفت و گاز نیز رشد چشمگیری داشته باشد و بخش نفت و گاز به یک وزنه مهم اقتصادی در کشور تبدیل شود.
نماینده گرگان در مجلس گفت: برای حفظ تجهیزات و نگهداری تأسیسات صنعت نفت، توسعه میادین و اکتشاف و اینکه نامتوازن بودن انرژی کشور را تأمین کنیم باید روی دانش بنیان تکیه کنیم.
سنگدوینی خاطر نشان کرد: یکی از راههای که میتوانیم به این صنعت کمک کنیم و در برنامه هفتم نیز آمده است بحث بهینهسازی است. بهینهسازی مصرف سوخت در کشور یکی از مهمترین راههای نجات کشور است.