کد خبر: 1182067
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
مسئول کمیته حمل و نقل ستاد اربعین حسینی منطقه ۲۲ از ایمن سازی مسیر تردد زوار و اتمام عملیات نصب تابلوهای راهنمایی مسیر و هشدار در مسیر منتهی به پایانه مرزی خسروی خبر داد.
به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، سید فرهاد خدابخشی که مسئولیت کمیته حمل و نقل ستاد اربعین حسینی شهرداری منطقه ۲۲ را برعهده دارد در بازدید از محدوده پایانه مرزی خسروی اظهار کرد: باتوجه به حجم تردد بالای زائران حسینی از پایانه مرزی خسروی نسبت به سال گذشته به دلیل پذیرش ۲۴ ساعته آن و احتمال افزایش حوادث ترافیکی، به همت جهادگران این منطقه نصب علائم و تابلوهای هشدار دهنده در معابر منتهی به این پایانه و مسیر راه کربلا صورت گرفت.

وی افزود: جهادگران اعزامی به این منطقه طی یک پایش با حضور کارشناسان راهور نقاط حادثه خیز مسیر راه کربلا را شناسایی و تعداد ۷۰ تابلوی هشدار در این محور نصب شد.

خدابخشی همچنین از نصب ۷ تابلو با مقیاس بزرگ در طول مسیر راه کربلا خبر داد.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲۲ ادامه داد: رنگ آمیزی سرعتگاه‌های معابر پایانه مرزی خسروی از دیگر خدمات جهادگران این منطقه در حوزه ترافیکی در این محدوده مرزی بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار