به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، محمد صالح جوکار نماینده یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت هماهنگی بین قوا و سران سه قوه گفت: ما شاهد هستیم که جلسات مشترک سران قوا مرتب برگزار می شود و دیروز شنبه هم نشست سران قوا به میزبانی رئیس جمهور برگزار شد.
وی با بیان اینکه اختیاراتی به شورای عالی هماهنگی قوا داده شد، افزود: هدف این نشستها و تعاملات سران قوا، حل مشکلات اصلی کشور و تسهیل امور اداری است.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در خصوص تلاش برخی افراد برای اختلاف اندازی میان قوا، گفت: اختلاف نظر در برنامهها خوب و موجب پویایی است. اما اختلافات شخصی و جناحی بسیار خطرناک و غیر قابل قبول است.
جوکار تاکید کرد: دولت و مجلس فعلی انقلابی هستند باید در کنار هم مشکلات اصلی کشور و مردم را حل کنند. ملت انتظار دارند دولت و مجلس در کنار هم باشند از مسائل متفرقه بپرهیزند.
وی با تاکید بر اینکه اتحاد مجلس و دولت رمز موفقیت است، به بررسی لایحه هفتم توسعه در مجلس اشاره کرد و گفت: هماهنگی بین مجلس شورای اسلامی و دولت در این زمینه خوب است. قانون برنامه توسعه کشور باید بر اساس سیاستهای کلی باشد. اگر خارج از سیاستهای کلی قانونی تصویب شود آن قانون در اکثر موارد به نتیجه نمیرسد.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین مجلس باید با هماهنگی دولت مصوبات کمیسیون تلفیق را بررسی کند تا در عمل قابلیت اجرا داشته باشد.
جوکار تاکید کرد: تعامل و ارتباط دو سویه دولت و مجلس حائز اهمیت است. تحقق اهداف برنامه به صورت کامل مبتنی بر سیاست های کلی در گرو این تعاملات سازنده است تا برنامه راهگشا مرقوم شود.