درابتدای سخن وقبل از اینکه وارد اصل موضوع بشویم توجه به این نکته و بیان آن امری ضروری به نظر می رسد چرا که بحث بر سر واژه ای است که یعنی اصل وکلیت نظام مقدس جمهوری اسلامی رادربرمی گیرد واژه ای مقدس به نام «انقلاب اسلامی» انقلاب و انقلابی گری واژه بسیار سنگین ومسئولیت پذیری است و زیر بار این پرچم واین عنوان رفتن ویدک کشیدن آن کار هر جریان،طیف وشخصی نیست .وقتی می گوییم انقلابی یعنی اصل نظام جمهوری اسلامی و جریان انقلابی یعنی جریانی که کل شاکله وهیبت نظام را در برمی گیرد و متعلق به هیچ گروه وطیف خاصی نیست.جریان های زیادی درحاشیه انقلاب شکل گرفته اند که فرع هستند یک جریان می گوید من می خواهم اصول را حفظ بکنم ،یک جریان می گوید من می خواهم اصلاحات انجام بدهم یه جریان می گوید من می خواهم عدالت را برقرار نمایم و... همه ی این جریان ها نشٱت گرفته از پیکره انقلاب اسلامی هستند و درست یا نادرست بودن رفتار آنان وادعای آنان به اصل نظام هیچ خدشه ای وارد نمی کند اما وقتی می گوییم جریان انقلابی یعنی اصل نظام و انقلاب هدف است. بنابراین هرگونه فعل ناشایست و یا درست از پرچم داران جریان انقلابی سر بزند یعنی پیکره نظام تقویت و یا آسیب می بیند. همانگونه که در صحنه سیاسی کشور شاهد هستیم عده ای از نیروهای نخبه و ارزش مدار در مجلس شورای اسلامی و دولت با بلند کردن پرچم انقلابی گری مدعی حمل وحفظ این پرچم هستند. لذا هم دولت وهم مجلس باید به این نکته توجه کنند که چه علم سنگینی را بلند کرده وچه مسئولیت سنگینی را با خود یدک می کشند.به تعبیر بهتر آنان متعلق به خود نیستند که هر طور خواستند رفتارکنند و هر لغزش واشتباهی که مرتکب شوند و یا هر سهل انگاری و ضعفی که از خود بروز می دهند اصل انقلاب آسیب می بیند چرا که واژه« انقلابی» بالاترین و آخرین شعاری است که بعد از آن شعار دیگری نداریم یعنی جریان دیگری نمی تواند اظهار وجود کند و مثلاً بیاید بگوید من فرا انقلابی هستم چرا که در ورای این واژه انقلابی تنها یک موضوع باقی می ماند و آن هم موضوع مهدویت واتصال این انقلاب به انقلاب جهانی حضرت ولیعصر(عج) می باشد که ما از زمان و چگونگی آن بی خبریم ،بنابراین شرط انقلابی بودن انقلابی ماندن است همان موضوعی که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها برآن تاکید کرده اند همه ی این توضیح به این دلیل بود که جایگاه ،وزن واهمیت انقلابی گری را به کسانی که مدعی آن هستند را یادآوری کنیم واما بعد:
اگر به یاد داشته باشیم تخریب مجلس دوره یازدهم و دولت سیزدهم قبل از شروع به فعالیت کلید خورد و ادعاهایی نیز مبنی بر تشکیل "اتاق فکر تخریب" با هدف به حاشیه بردن وتخریب مجلس یازدهم و دولت سیزدهم از سوی برخی محافل و جریان های سیاسی رقیب در رسانه ها و فضای مجازی مطرح شده بود.
اینکه انتظار داشته باشیم دشمنان دست روی دست بگذارند و هیچ اقدامی علیه جریان پرچمدار انقلاب اسلامی چه دولت وچه مجلس انجام ندهند و هیچ مطلبی را درجهت تخریب این دونهاد نگوید وننویسد انتظار وتوقع بی جایی است. قبل از شروع به فعالیت و از بدو تشکیل دونهاد مجلس و دولت غول رسانه ای دشمن چه در حوزه داخلی و چه خارجی در اقدامی هماهنگ انواع تهمت ها و ناسزاها را نثار این دو قوه کردند. اگر تیتر روزنامه ها و سایت های جریان برانداز را مروری بکنیم خواهیم دید که جزء سیاه نمایی و پاشیدن بذر یأس و نا امیدی و ایجاد تفرقه و دوقطبی سازی درجامعه و همچنین بدبین کردن مردم نسبت به دولت و مجلس انقلابی ، نقطه ای سفید و مثبت یافت نخواهد شد. طی چند روز گذشته که بحث «استیضاح وزیر صمت» درجریان است برخی از نمایندگان که از قضا خود را انقلابی می دانند ادعایی را مطرح کرده اند که اگر صحت داشته باشد باید با کمال احترام به نمایندگان مجلس گفت که لطفا پرچم جریان انقلابی را از سر در مجلس وسربرگ دفتر خود حذف و به زیر بکشید. واگر هم صحت ندارد هیئت رئیسه مجلس و سایر نمایندگان باید با فوریت به این ادعای کذب رسیدگی کنند و چنانچه خلاف ادعا ثابت شود نمایندگان انقلابی نما و تخریبچی را از مجلس اخراج کنند. از آنجا که این تهمت و ادعای ناروا هم متوجه دولت و هم مجلس است و از همه مهم تر جریان اصیل و مدافع انقلاب اسلامی را هدف گرفته است، جای دارد ریاست قوه قضائیه شخصاٌ و به سرعت به این موضوع ورود و با هر طرفی که تخلف کرده به شدت برخورد کنند.
بی شک پرچم جریان انقلابی ، تابلویی است که با به ثمر نشستن خون هزاران شهید و جانباز در بزرگراه و مسیراصلی انقلاب اسلامی برافراشته و نصب شده تا چراغ راهی باشد برای رهروان راه امامین انقلاب اسلامی و شهداء ی والامقام آن. بنابراین نگارنده بر این باور است که نباید نسبت به تخریب این پرچم واین مسیر بی تفاوت بود و به سادگی از کنار این مسئله و تخریب های ناجوانمردانه گذشت.
متاسفانه علیرغم اقدامات تخریبی دشمن باید اذعان کرد که برخی از نمایندگان مجلس که داعیه انقلابی گری نیز دارند منافع گروهی وشخصی خود را به منافع جریان انقلابی ونظام ترجیح داده و خود عاملی در جهت تخریب و بی اعتبارکردن این پرچم شده اند که در اینجا قصد ورود به این موضوع را نداریم. ادعای اخیر برخی نمایندگان که خود را وابسته به جریان ارزشی و انقلابی می دانند مبنی بر دریافت تعدادی خودرو شاسی بلند در ازای پس گرفتن "استیضاح وزیر صمت" موضوعی نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.اگراین موضوع صحت داشته باشد باید واقعیت را برای مردم به صورت شفاف توضیح بدهند و اگر هم صحت ندارد باید با افراد خاطی برخورد شود. اتفاقاً رقیب و یا دشمن وقتی اینگونه موضوعی را رسانه ای می کند، باید فوری پاسخ صریح و قاطعی را دریافت کند چرا که وقتی زمانی از طرح یک موضوع کذب و شایعه بگذرد آن شایعه تأثیر خود را بر افکار عمومی می گذارد و بی شک پاسخ و واکنش با تاخیر به شبهات و ادعاهای کذب دشمن هرچند به حق و به جا باشد دیگر اثرگذار نخواهد بود و قانع کردن افکار عمومی و بازسازی اعتماد مردم کارآسانی نخواهد بود. در بحث عملیات روانی اینگونه است که عوامل دشمن با هدف القاء و تسخیر ذهن مخاطب در راستای اهداف خود ادعای دروغی را با چاشنی یک موضوع واقعی به خورد جامعه هدف میدهند و طوری کلمات و جملات را چینش می کنند که تشخیص درست از نادرست و تحلیل و هضم مسئله برای مخاطبین بسیار سخت و دشوار خواهد بود.حالا چنانچه ما در برابر این اقدام دشمن با تأخیر عمل کنیم بی تردید قافیه را باخته ایم. به نظر می رسد هم دولت و هم مجلس نسبت به اقدامات تخریبی و عملیات روانی دشمن آنگونه که باید حساس نبوده و شاید هم بخش رسانه ای و اطلاع رسانی این دو قوه بطور کلی از این موضوع مهم مغفول شده اند.
اگر بخواهیم اقدامات مثبت مجلس یازدهم ودولت سیزدهم را برشماریم خواهیم دید که اقدامات مثبت و فراوانی که این دو نهاد درطول خدمت رسانی خود انجام داده اند زیر حجم سنگینی از آتش تهیه بی امان دشمن و آوار مدفون شده و از دید مردم وافکارعمومی پنهان است چه بسا که دولت سیزدهم ومجلس یازدهم در خیلی زمینه ها عملکرد مطلوب تری نسبت به دولت ها و مجالس قبلی داشته اند. آنچه که باید در پایان یادآورشد اینکه؛ عدم اطلاع رسانی صحیح و پاسخ به موقع وشفاف به شبهات و عملیات روانی دشمن به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی غافل شدن از موضوع مهم "جهاد تبیین" است.