دو تن از این مقامها که نامشان را فاش نکردند به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند، جو بایدن علاوه بر تدابیر جدید در حوزه بازدارندگی هستهای، چند طرح دیگر را شامل طرحهای جدید امنیت سایبری، سرمایهگذاریهای اقتصادی و شراکت آموزشی برای سئول رونمایی میکند.
به ادعای این مقامها، هدف دولت آمریکا از این اقدامات برجسته کردن «وسعت و عمق» روابط دو کشور همزمان با هفتادمین سالگرد برقرار شدن ائتلاف بین آنها است.
یکی از این مقامها گفت، در ضمن تشدید آزمایشات موشکهای بالستیک کره شمالی از جمله اولین شلیک آزمایشی یک موشک بالستیک قاره پیمای با سوخت جامد در اوایل ماه جاری میلادی، جو بایدن به دنبال تاکید بر تعهدش به بازداشتن کره شمالی از اقدامات هستهای
به نوشته آسوشیتدپرس، این مقامها جزئیاتی از برنامههای جدید واشنگتن در زمینه به اصطلاح بازدارندگی از حملات هستهای برای سئول را فاش نکردند اما گفتند، هدف آمریکا فرستادن یک پیام واضح به پیونگ یانگ در خصوص «ادبیات هر چه تهاجمی تر» که در پیش گرفته، است.
همچنین یکی دیگر از اهداف دولت آمریکا این است که در فرصت سفر روز سه شنبه رئیس جمهور کره جنوبی بر اهمیت ایجاد روابط امنیتی بین کره جنوبی و ژاپن اصرار کند.
بایدن در حاشیه اجلاس ماه نوامبر گذشته شرق آسیا در کامبوج و همچنین در اجلاس ماه ژوئن گذشته ناتو در مادرید دیدارهایی سه جانبه را با یون سول یول و همچنین «فومیو کیشیدا»، نخست وزیر ژاپن که عمدتا محورشان تهدید مربوط به کره شمالی بود برگزار کرد.
ماه گذشته میلادی کره جنوبی در تلاش برای حل اختلافش با توکیو بر سر به بردگی و کار اجباری بردن کرهایها توسط ژاپن استعمارگر در گذشته، طرحی را برای دادن غرامت به شهروندان کرهای که قربانی این بردگی و کار اجباری شدند اعلام کرد.
رئیس جمهور کره جنوبی بعد از اعلام این تصمیم، سفری در اواخر ماه مارس به توکیو و مذاکراتی با کیشیدا در جریان این سفر داشت که این این اولین اجلاس بین رهبران دو کشور از سال 2011 تا کنون بود.
بر اساس اعلام دستیاران دولت آمریکا، جو بایدن قصد دارد در سفر این هفته یون سول یول به کشورش تاکید کند که «شجاعت و و عزم کره جنوبی در نزدیک کردن روابطش با ژاپن برای صلح و ثبات ضروری است.»
آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در آستان سفر یون سوک یول یک رزمایش مشترک دفاع موشکی را با هدف مقابله با زرادخانه هستهای رو به گسترش کره شمالی برگزار کردند.
به گزارش آسوشیتدپرس چند کارشناس معتقدند، «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی قصد دارد آمریکا را با هدف واداشتن به پذیرش خود به عنوان یک قدرت هستهای مشروع تحت فشار قرار دهد.
آمریکا و کره جنوبی در ماه مارس بزرگترین رزمایش میدانی سالهای اخیر خود را برگزار کرده و همچنین ارتش آمریکا مانورهای هوایی و دریایی جداگانهای نیز با شرکت گروه رزمی یک ناور هواپیمابر آمریکایی و بمب افکنهای مجز به سلاح هستهای «بی-52» برگزار کرد.
این دست رزمایشهای مشترک همواره با اظهار خشم و محکومیت از سوی کره شمالی مواجه میشوند.