کد خبر: 1149678
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
گروه‌های مقاومت فلسطینی در پاسخ به حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شهرک‌های اطراف را موشک باران کردند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، گروه‌های مقاومت فلسطینی در پاسخ به حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، به سوی شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه راکت شلیک کردند.

بر اساس گزارش‌ها، صدای آژیر در تمامی شهرک‌های اطراف نوار غزه به صدا در آمده است. 

منابع اسرائیلی نیز خبر دادند که سامانه گنبد آهنین موشک‌های شلیک شده به سوی شهرک‌های «نتیف هعسرا»، «کریما» و «سدیروت» را رهگیری کرده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که حملات هوایی این رژیم، تونل‌ها و سایت‌های ساخت تسلیحات وابسته به حماس در نوار غزه را هدف قرار داده است.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حماس مسئول حوادث اخیر بوده و باید بهای آن را بپردازد.

همچنین منابع خبری اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک منزل خالی را در منطقه الشجاعیة در نوار غزه هدف قرار دادند.

منابع پزشکی در نوار غزه اعلام کردند که تا کنون هیچ کسی به دلیل حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های غزه منتقل نشده است.

منابع ویژه المیادین اعلام کردند که هماهنگی کاملی میان گروه‌های مقاومت در غزه و اتاق عملیات محور مقاومت در منطقه وجود دارد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز پس از پایان کابینه امنیتی گفت که پاسخ اسرائیل از امشب و پس از آن، بهای سنگینی را به دشمنانمان تحمیل خواهد کرد.

المیادین اعلام کرد که گروه‌های مقاومت فلسطینی تعداد زیادی موشک‌های دوربرد در اختیار دارند که تا کنون از آن استفاده نکرده‌اند.

سخنگوی گروه‌های مقاومت فلسطینی نیز اعلام کرد که بُرد موشک‌هایی که گروه‌های مقاومت تا کنون استفاده کرده‌اند بیش از 7 کیلومتر نبوده است.

گردان‌های القسام اعلام کرد که پدافند هوایی این گردان‌ها با شلیک موشک‌های زمین به هوا با جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در آسمان غزه مقابله کرده‌ است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار