کد خبر: 1141716
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
در سی و ششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمي صورت مي گيرد
رئیس سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران گفت: در سی و ششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی ۲۸۱طرح علمی داخلی و خارجی باهم به رقابت پرداختند.
بهاره عشقی صابر

حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران و دبیر سی و ششمین جشنواره خوارزمی در نشست با خبرنگاران که در محل سازمان پژوهشهای صنعتی ایران در شهرستان اسلامشهر برگزار شد، اظهارداشت: سی و ششمین جشنواره بین المللی و بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی و نخستین دوره جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی با انتخاب و معرفی طرحهای برتر به مرحله پایانی رسیده است.
زمانیان با اشاره به اینکه جشنواره های خوارزمی رهیافت سنجیده ای برای شناسایی و معرفی طرحهای برتر ملی و قدردانی از دانشمندان، پژوهشگران، نوآوران وفن آورانی است که با دانش و نوآفرینی های ذهنی و علمی خود دنیای پرتلاطم امروز را به سویی روشن تر و امن تر می برند، افزود: در سی و ششمین جشنواره خوارزمی، از میان ۲۸۱ طرح داخلی و خارجی تعداد۱۶ طرح پس از ارزیابی های انجام شده به هیات داوران ارائه شد تا گروههای تخصصی مورد ارزیابی داوران قرار گیرند.
دبیر جشنواره خوارزمی بیان کرد: در این دوره جشنواره خوارزمی، از بین طرح های برگزیده، براساس رای و نظر داوران، پنج طرح توسعه‌ای در گروه تخصصی مهندسی برق و کامپیوتر، هوافضا و زیست‌فناوری یک طرح رتبه سوم را کسب کرده و در پژوهش‌های بنیادی گروه تخصصی زیست فناوری، فناوری نانو، مواد، متالورژی و انرژی های نو نیز یک ایرانی مقیم سوئد و دو نفر از جمهوری خلق چین رتبه آورده اند.
وی با اعلام نتایج بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی، تاکید کرد: این جشنواره نیز چهار نفر در قالب طرح‌های کاربردی گروه تخصصی مهندسی مکانیک، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو ۴نفر و در پژوهش‌های بنیادی در گروه تخصصی فناوری های شیمیایی نیز یک نفر برگزیده شده‌اند.
دبیر جشنواره بین المللی خوارزمی گفت: امسال در نخستین دوره جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی نیز ۴طرح در گروه های تخصصی مهندسی برق و کامپیوتر و فناوری‌های نو و مهندسی مکانیک با رای هیات داوران برگزیده شده اند.
وی با اشاره به اینکه جشنواره خوارزمی از سال ۱۳۶۶ با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی دانش‌بنیان و تجاری‌ساری نتایج تحقیقات، ارج نهادن به مقام والای پژوهشگران و نوآوران و فناوران کشور و فراهم کردن بستر مناسب برای همکاری‌های علمی در سطح جهان،بنیان گذاشته شد، تصریح کرد: از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ با اعلام فراخوان، علاقه‌مندان تا پایان شهریور ماه فرصت داشتند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ارسال کنند، که پس از اتمام فرصت تعیین شده ، آثار رسیده توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفت.
معاون وزیر افزود: طرح‌های قابل پذیرش در ۱۷ گروه تخصصی شامل فناوری های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی مکاترونیک و طرح برگزیده موفق در تولید ملی در پنج محور پژوهشی و فناوری شامل پژوهش‌های بنیادی، پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار به جشنواره بین‌المللی خوارزمی ارائه شد.
زمانیان با بیان اینکه بیست و چهارمین دوره جشنواره جوان خوارزمی نیز از اردیبهشت فراخوان داد و تا پایان تیرماه علاقه‌مندان طرح‌های ارسالی خود را در ۱۶ گروه تخصصی به دبیرخانه ارسال کردند، ادامه داد: طرح‌ها در گروه‌های تخصصی شامل فناوری های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و رایانه، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژی های نو و زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات و مهندسی مکاترونیک پذیرفته شد.
وی افزود: در این حوزه آثار رسیده در پنج محور پژوهشی و فناوری شامل طرح‌ها و پژوهش‌های بنیادی، طرح‌ها و پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار قابل پذیرش و مورد ارزیابی قرا گرفت.
دبیر سی و ششمین جشنواره خوارزمی، خاطرنشان کرد: آیین اختتامیه سی و ششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی و اولین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی روز سه‌شنبه نهم اسفندماه جاری با حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور برگزار و نفرات برتر معرفی و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها