کد خبر: 982657
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷
معامله‌گران فرابورس تعداد یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون برگ سهم در قالب ۳۳۸ و ۸۱۳ هزار برگ به ارزش هزار میلیارد و ۳۳۴ میلیون تومان داد و ستد کردند.
جواد عسگر
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: شاخص بورس تهران همچنان با حجم بالای خرید در بسیاری از نماد‌های بزرگ خصوصا فولادی‌ها و معدنی‌ها به رشد‌های چشمگیر خود ادامه داد و توانست با رشد بیش از ۳ هزار و ۶۷۵ واحد روزانه به کار خود پایان دهد.
ارزش کل بازار به بیش از هزار و ۲۹۱ هزار میلیارد تومان رسیده است و همچنان در حال جذب نقدینگی‌های سرگردان است.
شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۹۸۴.۲۱ واحد رشد به ۹۴ هزار و ۸۰۷ واحد رسید. شاخص کل (هم‌وزن) با ۹۸۴.۷۴ واحد افزایش به ۱۱۱ هزار و ۸۹۱ واحد رسید. شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۶۵۷.۸۵ واحد افزایش به ۷۴ هزار و ۷۴۷ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۴۹۸۴.۹۷ واحد افزایش به ۴۲۰ هزار و ۷۸۰ واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۲۹۱۷.۱۸ واحد رشد به ۲۵۳ هزار و ۳۶۲ واحد و شاخص بازار دوم با ۶۳۶۵.۷۳ واحد رشد به رقم ۷۳۷ هزار و ۵۵۵ واحد رسید.
نماد فارس، وامید، فولاد، ومعادن، کگل، اخابر، همراه بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس ایران داشت و نماد فخاس بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس گذاشت.
در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس ۳۲.۶۸ واحد رشد به رقم ۴۵۶۴.۲۱ واحد رسید.
معامله‌گران فرابورس تعداد یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون برگ سهم در قالب ۳۳۸ و ۸۱۳ هزار برگ به ارزش هزار میلیارد و ۳۳۴ میلیون تومان داد و ستد کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار