کد خبر: 940090
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۳
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی گفت: شورای فرهنگ عمومی شورایی است که مسائل فرهنگی را سیاست گذاری می کند و شورای اجرایی نیست و الآن در تبریز این شورا بدون وقفه جلسات خود را تشکیل می دهد.

 حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب با بیان اینکه امروز دغدغه اصلی جامعه مسائل فرهنگی است؛ اظهار داشت: با توجه به شیطنت‌های صورت گرفته از سوی دشمنان نظام امروز ایجاد مشکلات اقتصادی در جامعه نوعی تاکتیک و عملیات روانی دشمنان است تا در داخل، مردم را ناراضی نشان دهند. از این رو امروز توجه به مسئله فرهنگ و مسائل فرهنگی یکی از مهم‌ترین مسائل کشور است.

وی همچنین با تأکید بر اینکه با فعال شدن شورای فرهنگ عمومی استان آذربایجان‌شرقی امیدواریم در انسجام بخشی و جلوگیری از موازی کاری‌ها گام‌های اساسی برداشته شود؛ گفت: مقام معظم رهبری از 27 سال قبل نسبت به نفوذ فرهنگی غرب هشدار داده‌اند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان آذربایجان شرقی اذعان کرد: ترویج فساد، فحشاء، بی بند و باری، اعتیاد و مأیوس نمودن جوانان نسبت به آینده کشور و تضعیف مسئولان نظام از جمله اهداف جنگ نرم دشمنان نظام است.

آل هاشم ضمن هشدار در خصوص افزایش قلیان سراها در حاشیه شهرهای استان آذربایجان شرقی نسبت به افزایش آمار معتادان زن نیز اظهار نگرانی کرد!

وی سپس ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی، اختلاف افکنی بین قومیت های ایران اسلامی را از توطئه های دشمنان نام برد و از دستگاه امنیتی خواست با اشرافیت کامل دشمنان را از رسیدن به اهداف خود از این توطئه ها دور کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ایجاد ناامیدی بین مردم به خصوص جوانان را از دیگر ترفندهای اصلی دشمنان نظام نام برد و اظهار کرد: مردم ایران اسلامی با حماسه آفرینی در 9 دی به فتنه پایان دادند و تمام توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند.

آل‌هاشم با بیان اینکه امیدوار کردن دشمن به آینده نظام از مصادیق تهاجم فرهنگی است، ناامید کردن جوانان ایران اسلامی به آینده کشور را جزو خیانت‌های جریان فتنه 88 برشمرد و افزود: بی توجهی به انجام فرایض دینی و کم توجهی به فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس از دیگر پیامدهای فتنه 88 بود.

وی با اذعان به اینکه هیأت امنای مساجد در بحث جذب جوانان به مساجد عملکرد خوبی نداشته اند؛ گفت: البته نباید کارها و خدمات صورت گرفته در 40 سال گذشته را نادیده گرفت و بی تفاوت از آن عبور کرد.

امام جمعه تبریز تصریح کرد: هم اکنون 16 مدرسه حوزه علمیه در سطح استان آذربایجان شرقی فعال بوده و بیش از دو هزار و 400 طلبه در این حوزه ها مشغول تحصیل هستند که این دستاورد کوچکی برای نظام نیست.

آل هاشم با بیان اینکه در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید دستاوردهای 40 ساله انقلاب به مردم بازگو شوند؛ یادآور شد: حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) شهرستان بناب یکی از حوزه های بی نظیر در کشور است که بیش از 600 طلبه در آن مشغول تحصیل هستند و این دستاورد کمی برای نظام نیست.

وی در ادامه سخنان خود وجود وحدت و همدلی در کشور را از نیازهای اساسی شرایط فعلی کشور دانست و گفت: باید مراقب توطئه های جدید دشمنان نظام باشیم و دشمنان با شیوه های جدیدی دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند و در تلاشند با زمینه سازی برای ایجاد و برپایی تجمع در جهت تضعیف مسئولان نظام و ارکان نظام قدم بردارند. از این رو باید با کنار گذاشتن اختلاف سلیقه ها در مسائل عمومی با وحدت و همدلی در راستای تأمین مصالح مردم و نظام قدم برداریم.

مشی که نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی آغاز کردند، برای مسئولان الگو باشد

امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب نیز در این جلسه با اشاره به تلاش های ارزنده و مثمرثمر نماینده محترم ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: مشیی که حاج آقا آل هاشم در استان شروع کردند، امیدوارم برای مردم و مسئولان ما الگو و سرمشق قرار گیرد.

حجت الاسلام شیخ مصطفی باقری بنابی حضور حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم را برای استان یک نعمت بزرگ دانست و افزود: به نوبه خودمان از مقام معظم رهبری به خاطر انتخاب این شخصیت بزرگوار در استان آذربایجان شرقی تشکر می کنیم.

وی همچنین حضور حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم را در استان آذربایجان شرقی منشاء برکت دانست و به خاطر وجود ایشان خداوند سبحان را شکر گفت.

 

برخی مسائل فرهنگی در کشور بدون متولی مانده است!

بر پایه این گزارش، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد شورای فرهنگ عمومی این شهرستان گفت: شورای فرهنگ عمومی بناب از سال 1386 فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرد و این شورا تاکنون 72 جلسه تشکیل داده که 82 مصوبه حاصل این جلسات بوده است.

حبیب صدقی با بیان اینکه در 40 سال گذشته کارهای بزرگی در کشور صورت گرفته ولی در عین حال مشکلاتی نیز داریم؛ افزود: علیرغم گستردگی کارهای فرهنگی در کشور تنها 3 درصد بودجه کشور به حوزه فرهنگ اختصاص می یابد که بودجه فدراسیون های ورزشی نیز شامل این 3 درصد می شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب خاطرنشان کرد: علیرغم محدودیت های اعتبارات فرهنگی و در حالی که این اعتبارات ناچیز بین دستگاه های متعدد توزیع می شود، برخی مسائل فرهنگی هنوز بدون متولی بوده و موازی کاری نیز زیاد است که بایستی شورای فرهنگ عمومی کشور بیشتر به این موضوع پرداخت کند.

این گزارش می‌افزاید، بر اساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب مقرر شد از هفته آینده میز خدمت در محل برپایی نماز جمعه شهرستان راه اندازی شود و مسئولان شهرستان به نوبت با حضور در مصلای نماز جمعه به سئوالات و مشکلات مردم رسیدگی کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار