کد خبر: 814323
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
فرمانده سپاه اردبیل:
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: هیچ کس حق ندارد به دوران دفاع مقدس که متعلق به عموم مردم است نگاه انحصاری داشته باشد.

به گزارش جوان از اردبیل، سردار جلیل بابازاده در یادواره شهدای بسیج کارمندی شهرداری اردبیل اظهار کرد: دفاع مقدس صرفا در انحصار یک دستگاه یا یک نیروی نظامی نبوده و متعلق به همه مردم ایران اسلامی است.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: هیچ کس حق ندارد که به دوران دفاع مقدس که متعلق به عموم مردم است نگاه انحصاری داشته باشد.

 

وی گفت: مقام معظم رهبری در دیدارهای اخیر تاکید ویژه ای بر موضوع امنیت داشتند چرا که امنیت پایدار زمینه‌ساز رشد و توسعه کشور است.

بابازاده اضافه کرد: امروز با توجه به برنامه‌ریزی که دشمنان قسم خورده به ویژه رژیم اشغالگر قدس علیه ملت ایران دارند، زندگی زیر پرچم اسلام هم به نفع نظام و هم به نفع مردم و منطقه است.

وی عنوان کرد: ما که سختی‌ها را کشیده‌ایم و به این مرحله رسیده‌ایم باید امروز را در سایه وفاق و همدلی به روزگار نعمت تبدیل کنیم چرا که دشمن با تفرقه قصد ضربه زدن به این نظام را دارد.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل اظهار کرد: توجه داشته باشیم که هم اکنون با بیش از 30 گروه مسلح در مرزها مقابله می‌کنیم و بنابراین اگر بر اهمیت وحدت در درون جامعه توجه نکنیم بعید نیست که دامنه این ناامنی‌های فرای مرزها به درون مرز کشیده شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها